Barion Pixel David Beckham megcsalta Victoriát? – a Netflix új dokumentumfilmjében minden kiderül – Coloré

David Beckham megcsalta Victoriát? – a Netflix új dokumentumfilmjében minden kiderül

2023. 10. 04.

Megérkezett a Netflixre David Beckham dokumentumsorozata, amiben a családjuk magánéletével és a focista karrierjével is részletesen megismerkedhetünk.

Megcsalási botrány

David Beckham várva várt dokumentumfilmje, a Beckham végre megérkezett a Netflixre, amely a futballista „meteorszerű felemelkedését mutatja be a szerény kezdetektől a világsztárságig”. A négyrészes sorozatban Beckham a karrierje minden szegmensével és magánéletének számos aspektusával foglalkozik, és a műsorban a családja, köztük felesége, Victoria Beckham is megszólal.

A férfit 2004-ben megvádolta Rebecca Loos azzal, hogy négy hónapig viszonyuk volt. Loos állításait soha nem erősítették meg – és Beckham akkoriban „nevetségesnek” minősítette -, de a házaspár a dokumentumfilmben beszélt arról, milyen hatással volt ez a házasságukra.

Volt néhány szörnyű történet, amit nehéz volt… feldolgozni

– mondta David Beckham a bulvárhírekről.

Ez volt az első alkalom, hogy Victoria és én ilyen komoly nehézséggel szembesültünk a házasságunk alatt.

David Beckham and Victoria Beckham
David Beckham és Victoria Beckham / Kép forrása: Anthony Harvey / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

David Beckham fizikailag rosszul volt a vádak miatt

Beckham ezután megerősítette, hogy mennyit jelentett – és jelent még mindig – neki a felesége, és elmondta, hogy „hihetetlenül nehéz volt látni, hogy megbántották”. Akkoriban a Real Madridnál volt, de a médiafelhajtás még az edzésekre és a teljesítményére is hatással volt.

Voltak napok, amikor felébredtem, és arra gondoltam: >>Hogyan fogok munkába menni, hogyan fogok az edzőpályára sétálni, hogyan fogok úgy kinézni, mintha semmi baj nem lenne?<<

– emlékezett vissza.

Minden nap fizikailag rosszul éreztem magam, amikor kinyitottam a szemem, >>Hogy fogom ezt csinálni?<<.

Victoria Beckham a maga részéről azt mondta, hogy a történet körüli figyelem „száz százalékban” a „legnehezebb időszak” volt a házasságában, amely öt évvel azután következett be, hogy 1999-ben összekötötték az életüket.

Ez volt a legnehezebb időszak számunkra, mert úgy éreztük, hogy a világ ellenünk van. És ebben a helyzet, ha teljesen őszinte akarok lenni, mi is egymás ellen voltunk

– mondta az egykori Spice Girl. Ekkor már az első gyermekük is megvolt, Brooklyn, aki 1999-ben született.

David Beckham and Victoria Beckham
Kép forrása: Joe Maher/BFC / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

A dokumetumsorozatban azt elárulták, hogy a kapcsolatuk elején még parkolókban bújkáltak. A saját bevallásuk szerint „nem olyan mocskos, mint amilyennek hangzik”, csupán a lehető legtovább titokban akarták tartani a kapcsolatukat.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images