Barion Pixel Lassan rá sem ismerni Harper Beckham-re, igazi nővé érik, állítólag anyja nyomdokaiba lép – Coloré

Lassan rá sem ismerni Harper Beckham-re, igazi nővé érik, állítólag anyja nyomdokaiba lép

2024. 04. 21.

A tini még csak 12 éves, de David Beckham és Posh lánya már most látszik, hogy szülei nyomdokaiba lép.

Nem kérdés, hogy Victoria és David Beckham mellett gyermekeik is az anyatejjel szívták magukba az eleganciát, és míg erre a nagyobb fiúk esetén már többször láttunk példát, mostanság a kislányuk is megmutatja, érti a divatot.

Harper Beckham mindössze 12 éves, de ahogy édesanyja születésnapi gálájára felöltözött, az túltesz az átlag tiniken és már-már egy elegáns nő képét festi. Harper egy ezüst szatén estélyi ruhában mutatta meg magát a család mellett, miközben a futballlegenda apja, David kísérte őt a londoni Oswaldhoz, ahol az egykori Posh Spice buliját tartották. Harper Beckham a szettet fehér platformos papuccsal zárta, a ruhához pedig egy tökéletesen illő kis táskát választott fehér színben, melynek csatja rózsaarany színű virágot formált.

Harper Beckham
Forrás: Ricky Vigil M / Justin E Palmer/GC Images

Az egész család mesébe illően festett a ceremónián. David, Brooklyn és Romeo fekete szmokingot viselt csokornyakkendővel, ám utóbbi – a középső fiú – haját platinaszőkére festette. Cruz krémszínű szmokingot választott a nagy eseményre.

Maga az ünnepelt kisebb hendikeppel indult, hiszen törött lába miatt mankóval jár, ám ez nem akadályozta Victoria Beckhamet abban, hogy épp olyan ragyogó és decens legyen mint mindig. A világhírű énekes-divattervező egy mentazöld ruhát viselt, melynek alsó, szoknya része fodros volt és áttetsző.

A privát partin 100 vendég élvezte a vacsorát, a pezsgőt, koktélokat, és a hajnalig tartó táncot. A bennfentesek szerint a Spice Girls minden tagja jelen volt, valamint az országos barátnő, Eva Longoria, illetve Tom Cruise is.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Lodovico Colli di Felizzano/WWD via Getty Images