Barion Pixel “Mindig utoljára választottak” – meglepő dolgokat árult el karrierjéről a 47 éves David Beckham – Coloré

“Mindig utoljára választottak” – meglepő dolgokat árult el karrierjéről a 47 éves David Beckham

2022. 11. 01.

A futballista David Beckham a kezdetekben egyáltalán nem számított aduásznak a pályán, sőt, a csapattársai jóformán semmibe vették.

David Beckham egy fiatal labdarúgókból álló csapatnak nyilatkozta a napokban, hogy kezdőkorában társai soha nem akarták őt a csapatukba választani, mert ő volt a legnyeszlettebb és a legesetlenebb játékos.

A 47 éves egykori labdarúgó inspiráló beszédét a Westward Boys edzőjeként mondta el, méghozzá a Save Our Squad című Disney+ dokumentumfilmben, amelyben ő és karrierje kapja a főszerepet.

David elmesélte a tinédzsereknek, hogy fiatalabb korában mindig utoljára választották a sportcsoportokba, ezzel egyébként egy csüggedt fiút próbált nyugtatni, akivel ugyanez történt.

David Bekcham
Forrás: Northfoto

A focis dokumentumfilmben Beckham visszatér a kelet-londoni sportpályákra, ahol gyerekként játszott, és itt mentorálja a kiesés szélén álló Westward Boyst, amelynek játékosai az Echo League-ben küzdenek, ahol maga David is kezdte futballpályafutását.

A különleges stílusú alkotásban végigkövethetjük, hogyan válnak a fiatalokból egyre gyakorlottabb futballisták, hogy milyen hierarchia mentén épülnek fel ezek a klubok, illetve, hogy mennyi mindent lehet megtanulni a csapatsportokból, pláne ha egy jó edző segíti a munkát. Beckham egyszerre látható edző, mentor, futballista és pótapa-szerepben, ami igazán közel hozza a szupersztárt a gyerekekhez és a nézőkhöz is.

David Beckham
Forrás: Northfoto

David Beckham egyébként nemcsak a sportolóként, hanem magánemberként is lenyűgöző életet tudhat a magáénak. Az egykori Spice Girllel, Victoriával 25 éve élnek boldog házasságban, hullámvölgyeiket is közös erővel győzték le. Három fiuk – Brooklyn, Romeo és Cruz – és egy lányuk, Harper Seven született, akik a sztárvilág talán legszerethetőbb sztárcsemetéi lettek. Mind szoros kapcsolatot ápolnak szüleikkel, és ezidáig a botrányok is elkerülték őket.

A szívmelengető dokumentumfilm premierje november 9-én lesz.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/david-beckham-karrier-vallomas/