Barion Pixel Veszélyben a királyi család karácsonya? Anna hercegnő és férje koronavírusos lett – Coloré

Veszélyben a királyi család karácsonya? Anna hercegnő és férje koronavírusos lett

2021. 12. 23.

Ismét felütötte a fejét a brit királyi családban a koronavírus.

December 22-én Omid Socobie brit királyi tudósító megerősítette, hogy Anna hercegnő férjének, Sir Timothy Laurence admirálisnak pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért ki kell hagyniuk a család karácsonyi programjait.

Princess Anne At Newbury Races
Forrás: Northfoto

„Anna hercegnő nem lesz azon családtagok között, akik karácsonykor meglátogatják a királynőt Windsorban, miután férje, Sir Timothy Laurence Covid-tesztje pozitív lett” – írta Omid a Twitteren. Egy Buckingham-palotai forrás azt mondja, hogy „minden megfelelő szabályt betart”, a hercegnő pedig elszigeteli magát. A pár 10 napig otthonukban, Gloucestershire-ben fog karanténban maradni, betartva a kormány által meghatározott szabályokat és előírásokat.

A hír mindössze két nappal azután érkezett, hogy Erzsébet királynő hivatalosan is bejelentette, hogy nem utazik Sandringham-i birtokára az évenkénti karácsonyi ünnepségre. Ehelyett a 95 éves uralkodó otthonában, a windsori kastélyban fogja tölteni az ünnepeket.

Az elmúlt hetekben, ugyanis újfent egyre rosszabb a járványhelyzet, méghozzá az új omicron variáns miatt. Ebből kifolyólag a királynő az udvar, illetve a család biztonsága érdekében döntött úgy, hogy idén is tartózkodik minden nagyobb létszámú eseménytől.

Forrás: people.com