Barion Pixel Vérfarkasként tér vissza Kit Harington legújabb horrorfilmjében – brutális előzetest kapott – Coloré

Vérfarkasként tér vissza Kit Harington legújabb horrorfilmjében – brutális előzetest kapott

2024. 06. 22.

A jófiú imázs ráégett ugyan, de Kit Harington mégis bizonyít újra és újra, ráadásul nagyon jól áll neki ez az ijesztő műfaj.

A Trónok harca sztárja, Kit Harington már korábban is kötődött a farkasokhoz, hiszen Jon Snow a Stark-házból származik, akiknek a farkas a címerállata, és Jonnak volt egy saját éjfarkasa is a világsikerű szériában.

Most Beast Within, vagyis Bennemlakó szörnyeteg címmel készült el Kit Harington új filmje, melyben a 37 éves színész egy olyan apát játszik, aki átkát lehet, hogy átörökítette lányára is, így nemcsak neki, de az egész családnak szembe kell néznie a horrorral.

Kit Harington
Forrás: imdb

A film szinopszisa szerint egy család elszigetelten él az angol vadon mélyén. A 10 éves Willow (Caoilinn Springall) követi szüleit egyik titkos késő esti túrájukon, ám szörnyűséget lát, amikor apja (Harington) szörnyű átalakuláson megy keresztül. Ezzel ő is a sötét ősi titok csapdájába esik, amelyet olyan kétségbeesetten próbáltak eltitkolni előle.

A film sokkal több mint egy vérfarkasos sztori, rétegesen ábrázolt családi dinamika, belső lelki tusa, komoly dilemmák, amint egy ember feladja emberi mivoltát és alig bír uralkodni a benne élő fenevadon.

A film címe megegyezik az 1978-as novellával, amelyet Edward Levy írtt. Ez a mű némi betekintést nyújthat a filmbe, bár nem közvetlen adaptációról van szó. A film július végén debütál a mozikban, az előzetesen azonban már szörnyülködhetünk egy jót.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb
0 /eletmod/sztarok/verfarkaskent-kit-harington-horror/