Barion Pixel Kit Harington és Rose Leslie még mindig tökéletesen mutatnak együtt – Coloré

Kit Harington és Rose Leslie még mindig tökéletesen mutatnak együtt

2022. 05. 12.

Kit Harington neve kétségkívül a Trónok harca sorozattal lett világszerte ismert, most azonban nem ő, hanem felesége, Rose Leslie került a figyelem középpontjába.

Kit Harington és Rose Leslie már négy éve élnek boldog házasságban, de a mai napig tökéletes a kapcsolatuk. Ezt bizonyítja legutóbbi nyilvános megjelenésük is, ahol Kit igazi társként támogatta feleségét, akinek nemsokára debütál az Időutazó felesége című sorozata az HBO Max csatornán, és amelyben ő játssza a címszereplőt.

Kit Harington és Rose Leslie
Kép forrása: Northfoto

A ma már igazi kultfilmnek számító alkotás Audrey Niffenegger regénye alapján készült, most pedig egy több részes minisorozatként tér vissza. A széria elsősorban a két főszereplő szerelmének mélyebb rétegeibe és a házasságuk hullámvölgyeibe enged nagyobb bepillantást.

Rose egy nemrég készült interjúban elmondta, hogy sok hasonlóságot lát karaktere házassága és a sajátja között. Bár Kit Harington nem időutazó, de az elmúlt években sokat küzdött alkoholfüggőségével, amely feladta a leckét neki és a házasságuknak is. Ezen átlépve viszont boldogabbak, mint valaha, a színészre pedig rá sem lehetett ismerni, aki ritkán látható simára borotvált arccal.

A 2009-es filmbe Rachel McAdams és Eric Bana voltak a főszereplők, így sokan kíváncsiak, hogy Rose és Theo között mennyire fog működni a kémia. Az eddigi kritikák alapján igazán érzelmes és kiváló produkcióra számíthatunk, amely méltó átdolgozása lett az eredeti alkotásnak.

Rose és Kit Harington egyébként annak idején a Trónok harca forgatásán szerettek egymásba, amelyben ők alakították Jon Snowt és a vadlányt, Ygrittet. 2018-ban házasodtak össze egy gyönyörű skót ceremónia keretein belül. Tavaly pedig megszületett első közös gyermekük, akinek azóta sem árulták el a nevét.

Kit Harington
Kép forrása: HBO
Forrás: dailymail.com