Barion Pixel Vanessa Hudgens feltárja a boszorkányok birodalmát: reality-t forgatott Salemben – Coloré

Vanessa Hudgens feltárja a boszorkányok birodalmát: reality-t forgatott Salemben

2022. 10. 10.

A High School Musical egykori üdvöskéje, Vanessa Hudgens állítja, mindig is nyitott volt spirituálisan és nem szégyelli, hogy beszélget a szellemekkel.

Aki eddig esetleg nem tudta volna: Vanessa Hudgens, az egykori Disney-sztár sokkal több mint egy Disney-filmeket és romkomokat jegyző bájos, fiatal nő. Mélyen gyökeredzik érdeklődése a spirituális világban, gyerekkora óta érzi, hogy kapcsolatot tud teremteni a természetfelettivel, érzékel és hall is ilyesfajta dolgokat. Korábban Kelly Clarkson beszélgetős műsorában is mesélt erről, most pedig hamarosan mindenki láthatja majd, mennyire nyitott gondolkodású is Vanessa Hudgens valójában.

Régi jó barátnőjével, a zenész GG Magree-vel útra keltek és elzarándokoltak Salembe, méghozzá kamerák kíséretében. Az utazások azonban állítólag sokkal mélyebbre sikerültek, mint azt várták, és a szellem- illetve boszorkányvilág feltárásán túl saját magukkal kapcsolatban is sok mindent felfedeztek.

Dead Hot: Season of the Witch címmel lesz látható hamarosan a nyolc napos forgatás eredménye, egy 90 perces doku-reality formájában. A készítők szerint a produkció egy „meghitt utazás lesz a természetfeletti világba”, sok-sok önismerettel és persze humorral is, amiből nincs hiány, ha a két lány együtt megy valahová.

A salemi boszorkánymesterkurzus a Bunim-Murray Productions produkciós cég jóvoltából lesz látható, akik először egy klasszikus szellemvadász celebrity-show-t akartak készíteni a lányokkal, de a tárgyalások folyamán kiderült, hogy mindkét sztár komoly érdeklődést mutat a paranormális világ felé, és valójában számos furcsa dolgot megéltek már, ami inkább boszorkányságnak mondható, mintsem „szellemeskedésnek”.

A végeredmény hamarosan kiderül!

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto