Barion Pixel Válik Ricky Martin és férje, Jwan Yosef – Coloré

Válik Ricky Martin és férje, Jwan Yosef

2023. 07. 06.

A kilencvenes években ismertté vált Ricky Martin és képzőművész szerelme 2016 óta alkottak egy párt, a válás híréről a People-nek nyilatkoztak közösen.

Ricky Martin és Jwan Yosef hat évnyi házasság után bejelentették válásukat. „Úgy döntöttünk, hogy a házasságunkat a gyermekeink iránti szeretettel, tisztelettel és méltósággal fejezzük be, és tiszteletben tartjuk mindazt, amit párként éltünk meg ezekben a csodálatos években” – nyilatkozta a People-nek a Puerto Rico-i szupersztár és a szír-svéd művész, majd nem sokkal később Martin is megosztott egy nyilatkozatot Instagramján:

„Legnagyobb vágyunk most az, hogy továbbra is egészséges családi dinamikát, békére és barátságra épülő kapcsolatot tartsunk fenn, és hogy folytathassuk gyermekeink közös nevelését, megőrizve az egymás iránti tiszteletet és szeretetet” – tette hozzá a válófélben lévő házaspár, akik két közös gyermeket – 2018-ban született Lucia lányukat és a 2019-ben világra jött fiukat, Renn-t – neveltek együtt Ricky Martin ikerfiai mellett (Matteo és Valentino 2008-ban születtek, akiket az énekes egyedülállóként vállalt akkor).

Az 51 éves Martin és a 38 éves Yosef 2015-ben kerültek kapcsolatban először az Instagramon, és hat hónappal később kezdtek el randevúzni, személyesen pedig Londonban találkoztak. A 2016-os amFAR Inspiration Gála vörös szőnyegén tették hivatalossá románcukat, és még ugyanabban az évben bejelentették eljegyzésüket, majd 2018-ban összeházasodtak.

Házasságkötésük környékén mindkét férfi arról beszélt, hogy eltökélt szándéka, hogy nyelvi sokszínűségüket átadják négy gyermeküknek. „Otthon spanyolul beszélünk, de angolul és franciául is” – osztotta meg Martin 2013-ban az Ellen DeGeneres Show-ban, megjegyezve, hogy ikerfiait egy francia iskolába íratták be. Yosef pedig arabul tanította két kisebb gyermeküket.

ricky martin
Forrás: Gisela Schober / Getty Images

Yosef festőként, képzőművészként dolgozik és több patinás díj birtokosa – ilyen például a Threadneedle Prize és a Beers Contemporary Award for Emerging Art. 2020-ban elnyerte az Archiproducts Design Award-ot egy szőnyegsorozatér. Az év elején új stúdiót nyitott Los Angelesben.

Ricky Martin pedig az Apple TV+ közelgő Palm Royale című vígjátékának főszereplőjeként tűnik majd fel Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney és Carol Burnett mellett. Emellett énekesi pályafutását sem teszi parkolópályára, hiszen ebben az évben elindul a The Trilogy Tour Észak-Amerikában, Pitbull-lal és Enrique Iglesias-szal.

Borítókép forrása: Gisela Schober / Getty Images