Barion Pixel Újra együtt a Bajos csajok főszereplői – fontos okból történt a reunion – Coloré

Újra együtt a Bajos csajok főszereplői – fontos okból történt a reunion

2023. 10. 08.

Lindsay Lohan a 2004-es Bajos csajok óta barátságban maradt Amanda Seyfrieddel és Lacey Chaberttel.

A Bajos csajok, vagyis a Mean Girls hatalmas siker volt a kétezres években, és nemcsak hazájában, hanem például nálunk is. Akkor volt dögös tini Lindsay Lohan és Amanda Seyfried is, illetve kettejükön kívül szép karriert futott be a film után Rachel McAdams is. Utóbbi most nem csatlakozott a lányokhoz, viszont a Gretchent alakító Lacey Chabert igen.

Bajos csajok
Forrás: imdb

A három színésznő Los Angelesben jött össze egy fontos találkozóra. A Bajos csajok 2004-es debütálása után volt egy filmes folytatás, szerény sikerrel, ám készült egy musical adaptáció is, ami viszont tarolt, és ennek most elkészül a játékfilm verziója. Korábban szó volt róla, hogy ebben kapnak szerepet az azóta híressé vált sztárok, ám olyan gyenge gázsit ajánlottak nekik, ami miatt nem vállalták.

Bajos csajok
Forrás: imdb

A Mean Girls Musical a mozikba kerül, a Paramount a filmet eleinte streamelésre szánta, de annyira jól teljesített a tesztközönség körében, hogy a stúdió végül úgy döntött, hogy január 12-től nagyvászonra kerülhet a mozikba.

Bár ebben nem szerepelnek majd az eredeti Bajos csajok, most mégis együtt a hármas fogat, és ennek apropója egy reklámfilm. A vígjáték 19. évfordulójáról megemlékezve a közösségi médiában Lacey ezt írta:

Örökké hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a különleges filmnek. Az emiatt kialakult barátságok még mindig sok örömet okoznak az életemben. Köszönöm a rajongóknak az évek során nyújtott támogatást és szeretetet.

A Mean Girls Day-t október 3-án ünnepelték, amikor a Paramount kiadta az eredeti filmet a TikTokon 23 különböző részlettel, 60 másodperctől 10 percig terjedő snittekben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: imdb