Barion Pixel Újabb hírek érkeztek az Ünneprontók ünnepe folytatásáról – Coloré

Újabb hírek érkeztek az Ünneprontók ünnepe folytatásáról

2021. 06. 03.

Pár hónapja mindenkit felvillanyozott a hír, hogy a 2005-ös alkotásnak érkezik a második része.

Az eredeti filmben Vince Vaughn és Owen Wilson játszották a főszerepet, akiket Jeremy és John megformálóiként egy csapásra megszeretett a közönség.

'the Wedding Crashers' Movie Stills
Forrás: northfoto.com

A történet szerint a két férfi válóközvetítőként keresi a kenyerét, szabadidejükben pedig esküvőkre járnak portyázni. Ám, ahogy az lenni szokott őket is utolérte a végzetük és az egyik ilyen nagy nap, az ő életük nagy napja is lesz, hiszen mindketten megtalálják álmaik nőjét.

Az HBO Max csatornájára készülő második részben természetesen most is a két színész kapja a főszerepet, az azonban még kérdéses volt, hogy Rachel McAdams és Isla Fisher is rábólint-e az újabb közös produkcióra. Pontosabban ez idáig, ugyanis a film készítői megerősítették, hogy a forgatásokat augusztusban kezdik el és a két színésznő is visszatér.

A 2005-ben debütált első rész elképesztő bevételt hozott a konyhára, ezért a film rendezője, David Dobkin, valamint Owen és Vince is láttak fantáziát a történet továbbgondolásában. Az eddigi tervek szerint 2022-ben kerül bemutatásra.

Forrás: deadline.com