Barion Pixel 2023-ban Visszatér a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror – és talán az eredeti szereplők is – Coloré

2023-ban Visszatér a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror – és talán az eredeti szereplők is

2023. 02. 09.

A Sony Pictures új életet szeretne lehelni a kétezres évek kedvelt tini horrorjába, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmbe, felbuzdulva azon a sikeren, amit a Sikoly feltámasztásával sikerült elérnie a Paramountnak.

Iparági források szerint Jennifer Kaytin Robinsont felkérte a Sony, hogy rendezze meg a Tudom, mit tettél tavaly nyáron horror folytatását, méghozzá Jennifer Love Hewitt-tal és Freddie Prinze Jr-ral, akikkel már szintén tárgyalásokat folytatnak, hogy legendás szerepeiket megismételjék. Bennfentesek azt mondják, hogy a projekt fejlesztés alatt áll, és Neal H. Moritz is tárgyalásokat folytat arról, hogy visszatérjen producerként, illetve Leah McKendrick is részt venne a forgatókönyv megírásában.

Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror
Forrás: Northfoto

A horror első része 1997-ben, a folytatás pedig 98-ban jelent meg és egy csapásra berobbantotta a főszereplők, Hewitt, Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar és Ryan Phillippe karrierjét. 2006-ban volt egy harmadik rész, ami nem kapcsolódik az előző kettőhöz, így nem is tekintik a franchise tagjának, sőt, sokan a létezéséről sem tudnak. A mostani reboot azonban szorosan illeszkedne az eredetihez, amelyben a négy fiatal egy tragikus balesetet követően megküzd a kampókezű kisvárosi sorozatgyilkossal.

Tudom, mit tettél tavaly nyáron, horror
Forrás: Northfoto

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron-ból sorozat is készült 2021-ben, a feltörekvő Madison Iseman főszereplésével, de nem aratott osztatlan sikert és nem is tudta visszahozni az eredeti horror hangulatát. Az Amazon Prime-on futó szériát el is kaszálták.

Közben a Sikoly hatalmas bravúrral hívta új életre a kultikus horrort, a régi szereplők köré remek fiatal csapatot raktak össze, meg tudták tartani az eredeti filmek stílusát és vonzerejét, ugyanakkor meg is újultak. Nem csoda, mindenki epekedve várja a 6. részt, ami szintén bővelkedik újításokban és március 10-én debütál a mozikban. Ha ugyanezt képesek lesznek megoldani a Tudom, mit tettél tavaly nyáron készítői is, akkor a kétezres évek szerelmesei számára a kánaán jön el.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/tudom-mit-tettel-tavaly-nyaron-horror/