Barion Pixel Ismét repülőt vezet a 60 éves Tom Cruise, de ezúttal nem egy Top Gun szerep kedvéért – Coloré

Ismét repülőt vezet a 60 éves Tom Cruise, de ezúttal nem egy Top Gun szerep kedvéért

2023. 05. 05.

A 60 éves Tom Cruise-on egyszerűen nem fog az idő, és ez nemcsak küllemében, de az akció mutatványaiban is látszik.

Tom Cruise ismét repülőgépet vezet, ami nála azt jelenti, hogy igencsak nagy szerepre készül. Az A-listás világsztárról friss képek jelentek ment, amint a floridai Nápoly Repülőtéren száll fel egy P-51-es Mustanggal.

A többszörös Golden Globe-díjas színész ezúttal a Mission Impossible folytatására érkezve vezeti saját repülőjét, ami a nevét is viseli. A különleges vintage gépet a második világháború alatt használták, és a Cruise tulajdonában lévő darabot állítólag 1946-ban építették.

A Jack Reacher és számos film sztárja repülős szenvedélye egészen régre vezethető vissza. Kezdetben az 1986-os Top Gun című kasszasiker gyártása során ismerkedett meg a vasmadarakkal, majd az idők folyamán szenvedélyévé vált a repülés. Az akciósztár 1994-ben szerezte meg a repülős jogosítványát, és feltehetően két további gépmadara is van.

Tom Cruise
Forrás: Northfoto

Tom Cruise most a M:I – Leszámolás 2. részét forgatja és természetesen a kaszkadőr mutatványok nagy részét is maga végzi, ahogyan azt tőle megszokhattuk. A Christopher McQuarrie által rendezett filmben Ving Rhames, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson és Vanessa Kirby is szerepel, és várhatóan 2024 júniusában érkezik a mozikba. Az első részt idén júliusában láthatjuk majd, Tom pedig ismét Ethan Hunt bőrébe bújik.

Mission Impossible
Forrás: Northfoto

Tom Cruise az év elején került a címlapokra, amikor nem vett részt az Oscar-gálán, miután egyetlen színészi jelölést sem kapott a jól sikerült Top Gun: Maverick folytatásban végzett munkájáért. Bár saját elmondása szerint nem a díjakért motivált. Hihetetlen, de Tom is azok közé a sztárok közé tartozik, akik hatalmas karrierjük ellenére sosem nyertek Oscart.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto