Barion Pixel Nem hisszük el! Nem akármilyen helyen tette Tom Cruise egyértelművé, hogy ezzel a nővel alkotnak egy párt – Coloré

Nem hisszük el! Nem akármilyen helyen tette Tom Cruise egyértelművé, hogy ezzel a nővel alkotnak egy párt

2024. 02. 13.

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy a 61 éves Tom Cruise és a 36 éves Elsina Khayrova szerelmesek.

Tom Cruise a mai napig az egyik legvágyottabb szívtipró Hollywoodban, akiért sok nő sorba állna, így nem csoda, hogy időről-időre találgatják, ki lehet a párja. Már múlt év végén körvonalazódott, hogy ő és az orosz származású, de Londonban élő Elsina Khayrova járnak. A 36 éves nő korábban modellkedett, illetve ékszerész, gyémánt luxuscikkeket tervez.

Tom Cruise szerelme
Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Elsina 2022-ben nyújtotta be a válókeresetet Dmitrij Cvetkov orosz oligarchától. A fényűző élet tehát mindig is adott volt a lány számára, apja az orosz katonai vezetés tagja, és valószínűleg Khayrova kisasszony Tom Cruise oldalán sem fog hiányt szenvedni semmiben – hiszen megvan a saját vagyona hozzá.

A Top Gun sztárja és a kétgyermekes anyuka Londonban ismerkedtek meg, ugyanis Tom Cruise szívesen időzik a brit fővárosban. Itt történt meg a vörös szőnyeges debütálás is, mindketten részt vettek a múlt héten egy csillogó gálavacsorán. Az est a londoni légi mentők jótékonysági szervezetének támogatására lett megrendezve az ötcsillagos Raffles Hotelben, a díszvendég pedig Vilmos herceg volt.

Habár Cruise és új szerelme külön-külön érkezett a rendezvényre, barátaik elárulták, hogy a Mission: Impossible sztárja rendszeres látogatója a nő 10 millió fontos, fényűző Knightsbridge-i lakásának.

Az elmúlt hetekben nagyon közel kerültek egymáshoz, de nagyon ügyelnek arra, hogy ne fényképezzék le őket együtt, mert meg akarják őrizni a magánéletüket. Szeretnek együtt lenni, és gazdagságuk ellenére sok olyan dolgot csinálnak, amit a normális párok.

– mesélte egy közeli forrás.

A bennfentes azt is elmondta, hogy a két ismert ember sokszor teljes inkognitóban, szinte álruhában sétálgat a Hyde parkban, de több londoni luxusétteremben is feltűntek már együtt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Gareth Cattermole/Getty Images