Barion Pixel Till Attila nem tudja feldolgozni Majka döntését, Jakab Csabától búcsúztak, Márton Edina nem bírja tovább a bántásokat – Lapszemle – Coloré

Till Attila nem tudja feldolgozni Majka döntését, Jakab Csabától búcsúztak, Márton Edina nem bírja tovább a bántásokat – Lapszemle

2024. 01. 12.

A halált nehéz elfogadni, főleg akkor, ha egy pozitív személyiség távozik. A Játékszín búcsúzik Jakab Csabától, de szó lesz még a lapszemlében Till Attiláról és Márton Edináról is.

Till Attilát és Majkát nemcsak munkakapcsolat, de baráti szál is együtt tartja. Azaz mégsem. Legalábbis nem a TV2-nél, ugyanis Majka úgy döntött, hogy távozik a csatornától.

Till Attila
Kép forrása: TV2

Till Attilát megviseli Majka hiánya

Tilla marad, mert ragaszkodónak mondja magát és ez a TV2, valamint a magánéletben is megmutatkozik. Majkát emberként is nagyon kedveli, ezért nem csoda, hogy a Borsnak ezt nyilatkozta:

Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, hogy az életben vannak nagy váltások, vannak az életben változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is…

Kollégái búcsúztak Jakab Csabától

A Coloré is beszámolt arról a szomorú hírről, hogy a magyar szinkron egy legnagyobb ikonja elhunyt. Jakab Csaba 70 éves korában hagyott itt minket. Súlyos és hosszan tartó betegsége győzte le és bár nagyon hitt a gyógyulásában, ezt a csatát a kór nyerte.

A Játékszín Terézkörúti Színház társulata szomorúan vette tudomásul az elfogadhatatlant, a megmásíthatatlan.  

Jakab Csaba nélkül már nem lesz ugyanaz A vád tanúja című előadás sem, amelyben a szinkronszínész a bírót alakította.

…nem üti le többé a kalapácsot színpadunkon. Egy örökké vidám művésszel szegényebbek lettünk.

Márton Edina
Kép forrása: TV2

Márton Edinát a külseje miatt támadták, plasztikáztatni fog

Ha ismeretlennek tűnne a név, akkor gondolj csak a legutóbbi Nagy Ő-re. Edina nyerte el Jákob Zoltán kegyét, de a kamerák mögül kikerülve mindketten elbizonytalanodtak kapcsolatuk jövőjét illetően.

A műsorral azonban Edina olyan nagy figyelmet kapott, amelynek nemcsak a jó, de a rossz oldalát is megtapasztalta. Sokan ugyanis kemény szavakkal illetik új külsejét.

Lehet, hogy már pszichiátrián lennék, ha mindennek teret adnék vagy mindenre válaszolnék.

A Blikknek azt is elárulta, hogy ezek a szavak annyira mélyen érintették, hogy eldöntötte, megműtteti az orrát.

Nyitókép forrása: RTL