Barion Pixel Taylor Swift az exét ölelgette legújabb koncertjén, annak felesége szeme láttára – Coloré

Taylor Swift az exét ölelgette legújabb koncertjén, annak felesége szeme láttára

2023. 07. 11.

Taylor Swift olyan jelenetet hozott össze a színpadon, amire azonnal lecsapott az internet népe…

Taylor Swift Kansas City-ben adott koncertet az Eras turné keretén belül, azután, hogy nemrég rögzítette harmadik újra felvett stúdióalbumát, a Speak Now-t. Ezen Taylor korábbi szakítós balladái szerepelnek, köztük a Back To December, amelyet a színész, Taylor Lautnerrel való szakítása ihletett. A két Taylor 2009-ben jártak együtt, és habár lehetett olvasni hideget-meleget a románc végéről, valójában nagyon is jóban maradtak.

Olyannyira, hogy a kansasi koncerten Lautner és felesége, a szintén Taylor Dome is jelen voltak, sőt, az Alkonyat sztárja fel is ment Swifthez a színpadra, aki óriási, meleg öleléssel fogadta exét. Ehhez a csapathoz csatlakozott Joey King színésznő is, aki persze nem része a szerelmi életüknek, csak nagyon jóban vannak a popsztárral.

Taylor Swift
Forrás: John Shearer/Getty Images

A csoportos ölelést kiegészítette Presley Cash színésznő is, így a rajongók egész híresség gombócot láthattak a színpadon. Lautner és King megjelenése azért persze tervezett volt, hiszen ők ketten Swift legújabb klipjének, az I Can See You-nak a főszereplői.

Taylor Swift
Forrás: Jean Baptiste Lacroix/Getty Images

Az énekesnő meg is köszönte a hírességeknek a részvételt, és, hogy ilyen izgalmas klip készült a segítségükkel. Az egykori ex pedig vissza is bókolt.

Csak egy dolgot szeretnék gyorsan elmondani: annyira tisztellek, és nem az énekesi pályádért, a dalszerzésért és az előadásaidért, hanem azért az emberért, aki vagy.

– mondta Lautner.

Taylor Swift egy gyönyörű, kanárisárga Jessica Jones ruhát viselt. A tervező régóta együtt dolgozik a Grammy-díjas sztárral, ezt a mostani ruhát is csak neki készítette, nem megvásárolható darab.

Forrás: Teen Vogue
Borítókép forrása: Fernando Leon/Getty Images