Barion Pixel Kiderült Taylor Hawkins halálának oka: 10 különböző gyógyszert találtak a szervezetében – Coloré

Kiderült Taylor Hawkins halálának oka: 10 különböző gyógyszert találtak a szervezetében

2022. 03. 27.

Szinte nem volt ember, akit ne sokkolt volna Taylor Hawkins, a Foo Fighters zenekar dobosának halála.

Taylor Hawkins-t március 25-én találták holtan Bogota egyik szállodájának szobájában, így a turnájuk következő fellépésén már nem állt színpadra a zenekar.

Taylor Hawkins
Forrás: Northfoto

A hír nemcsak sokkoló, hanem érthetetlen is volt, hiszen a világ egyik legelismertebb dobosai között szerepelt, boldog férj és családapa volt és már 25 éve erősítette a bandát zenei tehetségével. Halálának bejelentésekor kiemelték, hogy még nem tudják, mi és hogyan okozta a halálát, erre azonban most végre fény derült.

Az igazságügyi orvosszakértők állítása szerint Taylor halálának oka szív- és érrendszeri összeomlás. Ehhez pedig hozzájárulhatott, hogy 10 különböző gyógyszer keverékét találták a szervezetében. Többek között THC (marihuána), triciklusos antidepresszánsok, benzodiazepinek és opioidok okozták a halálát. Szíve állítólag „legalább 600 grammot” nyomott, ami kétszer akkora, mint egy átlagos szív.

Taylor Hawkins
Forrás: Northfoto

Azt nem tudni, hogy erről a családja, vagy a zenekar tudott-e, de olyan súlyos függőségről árulkodik, amit nem lehetett nem észre venni.

Taylor Hawkins 50 éves volt. Zenekara, családja és rajongók milliói gyászolják.

Forrás: justjared.com