Barion Pixel Végső nyughelyén pihen Szurdi Miklós, lilában tündökölt Dundika, Zaltanay Cini üzent Lagzi Lajcsinak – Lapszemle – Coloré

Végső nyughelyén pihen Szurdi Miklós, lilában tündökölt Dundika, Zaltanay Cini üzent Lagzi Lajcsinak – Lapszemle

2024. 03. 28.

A mai lapszemlében beszámolunk Szurdi Miklós temetéséről, de szó lesz Dundikáról és Lagzi Lajcsi szabadulásáról is.

Február 12-én elhunyt a filmrendező és producer Szurdi Miklós. Most már végső nyughelyén pihen, ugyanis a szüleivel közös sírba helyezték a Fiumei úti temetőben.

Titokban temették Szurdi Miklóst

A Blikk szerint a végső búcsú olyan titokban zajlott, hogy a szűk családon kívül más nem is volt jelen.

Miklós nem szerette a nyilvánosság előtt élni az életét, ezért döntött úgy a család, hogy a temetést is titokban tartják meg. Csak a hat gyereke és a családjaik, valamint a volt feleségei, a testvére és néhány közeli rokon volt jelen. Még a barátok, kollégák sem kaptak meghívást, sőt, azt sem árulták el nekik, hogy mikor és hol lesz a búcsúztató. Szerették volna magukban megélni a fájdalmat, mert még mindig képtelenek felocsúdni a gyászból. Nem akarták kockáztatni azt, hogy hívatlan vendégek jelenjenek meg.

Szurdi Miklós
Kép forrása: RTL

Ez nem jelenti azt, hogy a barátok és a munkatársak ne búcsúztak volna tőle. Egy nappal később emlékeztek meg a rendezőről.

A jó kapcsolat ismérve, hogy egymás mellett vannak jóban és rosszban is. Majka és Dundika is így tesznek és most a jót élvezték közösen.

Majka Es Dundika
Kép forrása: RTL

A Majka koncert legnagyobb rajongója: Dundika

Nagyszabású koncertet adott Majka. Az eddigi legnagyobbat – írja a Femina. A Majka 360 az az esemény volt, amelyről felesége, Dundika sem maradhatott le. Mindezt egy lila szettben tette meg.

A képhez annyit írt:

Ééééss megcsináltad! Kattogtál, terveztél, szerveztél, próbáltál, újra nekiugrottál, nem adtad fel és elkápráztattál. Megint! A legnagyobb rajongódat – engem és 21.000 rajongótársam. Nagyon büszke vagyok Rád!

Azóta pedig záporoznak a visszajelzések és már majdcsak 10 ezernél jár. Nemcsak a koncertet méltatták a rajongók, hanem Dundika megjelenését és magát a párost is.

Zalatnay Sarolta
Kép forrása: RTL

Zalatnay Sarolta nemcsak dalairól híres, hanem az is ismert, hogy közel 20 éve ítélték el letöltendő börtönbüntetésre, amelynek következtében 2 évet raboskodott. A bent töltött idő sok mindenre rávilágította, de az egyik fájdalmas tapasztalás az volt, hogy eközben elveszítette a barátait.

Cini tudja min megy keresztül Lagzi Lajcsi

Most Lagzi Lajcsi van hasonló helyzetben. Nemsoká szabadulhat, de senki ne gondolja, hogy idekint sokkal könnyebb lesz az ország trombitásának. Erről maga az énekesnő is vallott a Borsnak:

Hibáztam, két év volt a következménye, megbűnhődtem. …Amikor kimondják, hogy az vagy, bűnös vagy, akkor rájössz, hogy Úristen, ezt én valamiért kaptam. Tudtam, ezt végig kell csinálni, túl kell élni lelkileg! És túléltem és újra kezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban a fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. 

Nem túl rózsás jövőt vázolt fel az énekesnő Lajcsinak, de azt is hozzátette:

Szerintem Lajcsi van olyan erős, hogy ő ezt meg fogja tudni csinálni, hogy elhatározza, hogy folytatja a zenélést tovább. Neki sok előnye van, ami hátrány is. Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek egy ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie. Én szurkolok neki! 

Zalatnay Sarolta még azt is hozzátette, hogy bár 20 éve volt mindez, még a mai napig összerezzen a szirénától, a kulcscsörgéstől, az ajtózár hangjától.

Nyitókép forrása: RTL