Barion Pixel Hirtelen szívrohamban meghalt a 76 éves neves komikus, egész Hollywood gyászolja – Coloré

Hirtelen szívrohamban meghalt a 76 éves neves komikus, egész Hollywood gyászolja

2024. 02. 29.

A visszavonult komikust, Richard Lewist 76 éves korában érte a halál. Szívroham végzett vele.

A Curb Your Enthusiasm (Félig üres) filmben is szereplő stand-up komikus, Richard Lewis otthonában lett rosszul szívroham következtében. A 76 éves sztáron már nem tudtak segíteni.

Parkinson után szívroham

A komikus tavaly tavasszal jelentette be, hogy Parkinson-kórban szenved, ez volt a visszavonulásának is az oka. Arról is szólt, hogy a Félig üres 11. évadában sem fog már szerepelni, mert műtétei után gyógyulnia kell, azonban a 11. évad egyik epizódjában, valamint 12. évadban mégiscsak feltűnt Larry David mellett.

Amikor beléptem, és tapsoltak, úgy éreztem magam, mint egy millió dollár. Larry nem szeret ölelni, megölelt, és elmondta, mennyire boldog, miután leforgattuk a jelenetünket.

Komikus Richard Lewis
Kép forrása: Allen Berezovsky / Contributor / Getty Images

Richard Lewis pályája

A The Tonight Show és a Late Show With David Letterman című műsorokkal vált ismertté, de szerepelt filmekben és az Anything but Love szitkomjában is Jamie Lee Curtis mellett.

Egészségügyi problémáinak leküzdése után 2021-ben visszatért és azt mondta

Az elmúlt csaknem 27 évben az életemet a vígjátéknak és a józanságomnak szenteltem. Most elönt az öröm. Soha nem tanultam meg, hogyan kell egy percnél tovább megtartani az örömöt a fejemben, de ma megdöntöm életem összes rekordját.

Az HBO egy közleményben búcsúzott a komikustól

Szívünk fájt, amikor megtudtuk, hogy Richard Lewis elhunyt. Komikus ragyogása, szellemessége és tehetsége páratlan volt. Richard mindig is dédelgetett tagja lesz az HBO és a „Curb Your Enthusiasm” családoknak.

Nyitókép forrása: Jason LaVeris / Contributor / Getty Images