Barion Pixel Szexvideókkal zaklatják ismeretlenek Köllő Babettet – a sztárt sem kíméli a cyberbulling! – Coloré

Szexvideókkal zaklatják ismeretlenek Köllő Babettet – a sztárt sem kíméli a cyberbulling!

2024. 06. 14.

Különösen megtudja keseríteni az emberek életét, ha zaklatásnak vannak kitéve, ennek az áldozata lett Köllő Babett is. Legyen az bárhol és bármilyen formában. Nem volt könnyebb dolga a nőknek 30 évvel ezelőtt sem, ami ez kimerülhetett az utcán kapott obszcén beszólásokban vagy a munkahelyi zaklatásokban. Az internet világában számos új formátuma jelent meg a másik bántalmazásának.

Kollo Babett Portre
Köllő Babett nem hagyja magát, TV2

Lehet, bármilyen új bűntetőjoggal lépnek fel az internetes zaklatás ellen, mindig lesz egy új fajtája, ami ellen nem lehet majd védekezni. Jól tudjuk, a közszereplők hatványozottan ki vannak téve ezeknek a bántalmazásoknak. Bár akad, aki egyszerűen túl lép rajtuk, de van olyan, aki képtelen semmibe venni.

Köllő babett nevében írnak

Köllő Babett az évek során szinte mindennel találkozott. Elmondása szerint ugyan már kevesebb alkalommal találják be, azért vannak pikáns történetei a múltból. „Volt olyan, aki a nevemben csinált kamu Facebook-oldalt, ami elég para volt. Nyilván a barátaim jóhiszeműen visszaigazolták. Volt egy barátnőm, akit másnap reggel felhívott és megmutatta, milye van neki – mesélte most már nevetve Babett. Hozzátette, azóta ő is megkérdőjelezi, valóban az ismerőse jelölte-e be bárhol is, hiába tudja, hogy ő az. – Persze sokszor az első pillanattól nagyon átlátszó a dolog, hiszen, ha olyan barátom nevében írnak rám, akivel sosem beszélek ilyen formában, egyből tudom, hogy valami turpisság van mögötte. Természetesen bármilyen profi is ebben az illető, az emberek közötti kapcsolatot ritka esetben mérik fel jól, ezért az első mondatnál megbuknak. Ettől függetlenül félelmetes.”

Intim videókkal zaklatják Köllő Babettet

A színésznő végül sosem nyomozta ki, ki volt az, aki a nevében zaklatta a barátait és küldött illetlen, intim videókat, egyszerűen egy idő után lekopott az illető. Viszont már akkor is humorral kezelte a történteket. „Volt, hogy lefotóztuk és együtt nevettünk a barátnőimmel. Nem tudom, mi volt a célja, de az biztos, hogy nem ilyen hatást szeretett volna kiváltani, hogy közröhej tárgyává vált. Sőt, olyan is volt, aki kifejezetten várta az újabb fotókat és kielemezte őket.”

Kollo Babett
Kollo Babett aktív a közösségi médiában/ Insta

„Ma már a különféle ajánlatok is kevésbé találnak meg. Régen mindenféle üzenetekkel bombáztak, amiken már akkor is jól szórakoztam, viszont ezek is egyre ritkábbak. De nyilván az ember már az első sorokból látja, hogy ez gyalázkodás lesz, ami hozzáteszem, tényleg ritkán fordul már elő, akkor egyből törlöm is. Amikor kezdtem ismert lenni, akkor sokkal több példa volt erre. Talán most azért van kevesebb, mert vannak bizonyos fórumok, például a Reddit, ahol boldogan kiélhetik magukat ezek az emberek.”

Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki olyan, mint Babett, viszont megfontolandó, amit azoknak üzen, akik hasonló helyzetbe kerülnek. „Nincs ráhatásod. Tudom, hogy közhely, de olyan dolgokkal foglalkozni, amit nem te követtél el, egyszerűen értelmetlen. Nem engedheti meg magának senki, hogy emiatt még ő érezze rosszul magát. Annyi minden van a világban, ami miatt rosszul érezhetjük magunkat, legalább ettől ne tegyük.”

0 /eletmod/sztarok/szexvideok-zaklatjak-kollo-babett/