Barion Pixel Szerelem és halál – 2023-ban ez a sorozat lesz a válasza az HBO-nak a HULU Candy című thrillerére – Coloré

Szerelem és halál – 2023-ban ez a sorozat lesz a válasza az HBO-nak a HULU Candy című thrillerére

2023. 01. 05.

Candy vs Szerelem és halál. Vajon, melyik lesz a népszerűbb a rajongók körében? Az azonos valós eseményt feldolgozó két széria komoly versenyt hozhat el a nézők körében.

A Szerelem és halál, az HBO Max által kitalált Candy Montgomery-saga újramesélése lesz és nem sokkal azután kerül képernyőre, hogy Jessica Biel zseniálisat alakított a Hulu Candy sorozatában. A 80-as évek hírhedt esete tehát ismételten górcső alá kerül. Várhatóan más nézőpontból és talán kiegészítve a narratívát.

A 2022-es év egyik leghíresebb műsora lett a Candy, a kezdettől fogva magával ragadta az igazi krimirajongókat, és természetesen rengeteg kérdést vetett fel a nézőkben. Miért ölte meg Candy Montgomery Bettyt? Hol van ma Candy Montgomery? Mi történt valójában annyi évvel ezelőtt?

Ez az amerikai álom sötét oldala. Itt van egy fiatal nő, aki 20 évesen férjhez megy, és mindent jól csinált: vannak gyerekei, megvan a tökéletes családja, de van egy mérföld széles lyuk a pszichéjében, és nagyon rosszul dönt, hogyan is töltse ki az űrt magában.

– mondta a Szerelem és halál producere, Lesli Linka.

A Candy-ben Jessica Biel alkotott maradandót, az új feldolgozásban pedig a szintén nagyon tehetséges Elizabeth Olsen fogja átvenni Mrs. Montgomery, a baltával hadonászó texasi háziasszony szerepét.

Les Célébrités Au Photocall Du Défilé De Mode Homme Printemps été 2023 Dior à L'école Du Val De Grâce à Paris
Forrás: Northfoto

Az HBO Max hatrészes minisorozata Jim Atkinson és John Bloom Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs című filmjén, valamint a Texas Monthly Montgomery-ügyről szóló cikkein alapul majd.

Olsen mellett a további főszereplők Lily Rabe, Krysten Ritter, Jesse Plemons,Tom Pelphrey és Patrick Fugit. A Szerelem és halál 2023 tavaszán jelenik meg az HBO Max-on, de a pontos premier dátum egyelőre nem ismert.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: HBO Max
0 /eletmod/sztarok/szerelem-es-halal/