Barion Pixel Jessica Biel teljesen átalakult legújabb szerepe kedvéért – Íme az első előzetes – Coloré

Jessica Biel teljesen átalakult legújabb szerepe kedvéért – Íme az első előzetes

2022. 03. 18.

Jessica Biel az egyik leghírhedtebb női gyilkost, Candy Montgomeryt alakítja a Hulu következő, igaz történeten alapuló krimijében, a Candy című szériában.

A készülő krimisorozat előzetesében Jessica Biel teljesen felismerhetetlen. Az amúgy szépséges színésznőnek feladta a leckét a szerep, hiszen nemcsak egy romlott lelkű gyilkos bőrébe kellett bújnia, hanem a külsején is drasztikus változtatásokat kellett végrehajtani a minél hitelesebb alakítás kedvéért.

The 70th Emmy Awards Arrivals In Los Angeles
Forrás: Northfoto

A baltás gyilkos néven is elhíresült Candy látszólag tökéletes életet élt: kertvárosi ház, jó állás, szerető férj és két szép gyermek. Ám, egy nap minden megváltozott, miután saját kezével ölte meg templomi barátnőjét. A 80-as években játszódó történet a két nő kapcsolatát és a tragédiához vezető utat mutatja be.

Candy a gyilkosság idején vetett véget áldozata, Betty férjével folytatott viszonyának, ami miatt a két nő közti feszültség folyamatosan nőtt. A gyilkos nő a bírósági vallomásában azt állította, hogy Betty szembesítette a férjével való kapcsolatával, majd ezt követően egy baltával akart az életére törni, ezért önvédelemből ölte meg.

Persze ennél jóval komplexebb dolgok és mély sebek vezettek a szörnyű tragédiához, amit a Hulu 5 részen keresztül dolgoz fel. Az első hivatalos előzetesből pedig már most látni, hogy Jessica Biel tökéletesen helytáll gyilkos háziasszonyként is.

Jessica Biel
Forrás: YouTube

Nem ez az egyetlen feldolgozása Candy történetének, ugyanis az HBO Max is előrukkolt egy saját produkcióval, amely a Love and Death címet kapta és a főszereplő Elizabeth Olsen lesz.

A Candy május 9-én debütál a streaming szolgáltató kínálatában.

Forrás: people.com