Justin Timberlake 40 éves lett – Felesége így köszöntötte

Még mi sem hisszük el, de Justin Timberlake betöltötte a negyedik X-et.

Borítókép forrása: YouTube

Az énekes igazi álomkarriert futott be az NSYNC tagjaként, aki néhány évvel később szólóban folytatta tovább és minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb popénekesévé nőtte ki magát.

Justin – aki színészi tehetségét is több filmben mutatta már meg – a magánéletében már jóval visszafogottabb volt, ugyanis Britney Spears-el való szakítása után Cameron Diaz-al volt évekig, majd a szépséges Jessica Biel mellett horgonyzott le végleg. A két sztár szerelme nemcsak töretlen, hanem irigylésreméltó is, hiszen soha nem övezte a kapcsolatukat botrány. Sőt, mi több sokszor mutatják ki egymás iránt érzett szeretetüket és tiszteletüket, amelyet Jessica, férje 40. szülinapja alkalmából is megtett. A sztár a következő szöveget írta Instagram oldalán:

„Nincs még egy olyan ember, akivel ennyi vidámságot, ennyi nevetést élnék át, akivel mélyebb lenne az egymás iránt érzett szeretet, akivel hosszabb történetem lenne. Ma rólad emlékezem meg kicsim, és kívánom a legteljesebb, legkreatívabb évet számodra! Boldog 40-et szerelmem!”

A pár 8 éve, 2012-ben mondta ki a boldogító igent, méghozzá egy olaszországi helyszínen. Justin szülinapja egyébként nemcsak a kerek szám miatt olyan különleges, mivel nemrég erősítették meg a hírt, hogy Silas nevű gyermekük mellé megszületett második kisfiuk, Phineas.

Forrás: People.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak