Szem nem marad szárazon a Harry Potter reunion első előzetesétől

2021. 12. 21.

Már hetek óta tűkön ülnek a Harry Potter rajongók, hiszen már nem kell sokat várni, hogy újra a varázsvilág részeseivé válhassanak…

A nem mindennapi alkotás ötlete az első Harry Potter film 20. évfordulója alkalmából született meg, amely testet is öltött az egykori szereplőknek köszönhetően.

Harry Potter Elozetes 1
Forrás: YouTube

Ebből kaphattunk most egy kis ízelítőt, ugyanis kijött a produkció első hivatalos előzetese, amely már most könnyeket csalt mindenki szemébe. A Visszatérés Roxfortba címet viselő különkiadásban természetesen a három főszereplő, Emma Watson, ​​Daniel Radcliffe és Rupert Grint is láthatóak lesznek. A színészek és persze a többi stábtag visszaemlékezéseit, régi felvételeket láthatunk majd, valamint kulisszatitkokat és közös mélyinterjúkat is hallhatunk tőlük, amelyekben az életük alakulásáról is elárulnak majd egy-két dolgot.

Az előzetes képkockáiból arra is következtetni lehet, hogy számos megható jelenet tanúi leszünk. Rupert Grint egy résznél a következőt mondja: „Erős kötelék van köztünk. Egy család vagyunk. Mindig is részesei leszünk egymás életének.”

A Harry Potter és a bölcsek köve 2001. december 13-án került bemutatásra, és kicsit sem túlzás azt mondani, hogy minden idők legsikeresebb franchise produkciójává nőtte ki magát a többi filmmel együtt. A január elsején pontban éjfélkor debütáló alkotásban Matthew Lewis, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch és még sokan mások is visszatérnek.

Forrás: deadline.com