Barion Pixel A Sydney Sweeney főszereplésével készült Reality című film annyira betalált, hogy a vetítés jogait azonnal magához ragadta az HBO – Coloré

A Sydney Sweeney főszereplésével készült Reality című film annyira betalált, hogy a vetítés jogait azonnal magához ragadta az HBO

2023. 02. 25.

Az alakítás pedig akár Emmy-díjat is érhet az Eufória és a Fehér Lótusz sztárjának, Sydney Sweeney-nek, aki már nemcsak tökéletes idomaival hódít Hollywoodban.

Tarolt a berlini filmfesztiválon a 25 éves Sydney Sweeney főszereplésével készült Reality című film, melynek jogait végül az HBO Films szerezte meg. A drámajáték kiváló kritikákat kapott az ítészektől a 73. Berlinale Nemzetközi Filmfesztiválon tartott premierjén.

Az újonc film Tina Satter: This Is A Room című drámáján alapul, amely 2019-ben debütált az Off-Broadway-en. Satter ezután a film rendezőjeként dolgozott, és James Paul Dallas mellett társszerzője volt a forgatókönyvnek is.

Sydney Sweeney
Forrás: Northfoto

A film középpontjában a besúgó, Reality Winner áll. 2017-ben az amerikai légierő korábbi fordítója, Reality Winner kiszivárogtatott egy titkosszolgálati jelentést, amely felfedte, hogy Oroszország megpróbált beavatkozni a 2016-os amerikai elnökválasztásba. Míg Winner hazafias kötelességtudatából cselekedett, mégis bűncselekményt követett el. Tehát nem meglepő, hogy Winnert letartóztatták és elítélték. A megdöbbentő az, hogy Winner a valaha volt leghosszabb börtönbüntetést kapta, amiért jogosulatlanul bocsátott ki kormányzati dokumentumokat a médiának.

A film középpontjában az FBI-ügynökök által végzett kihallgatás áll, amelyen Winner a letartóztatását követően ment keresztül. Az amerikai légierő egykori tagját végül 2018-ban több mint öt év börtönbüntetésre ítélték.

Sydney Sweeney
Forrás: Northfoto

A Reality fejlesztését tavaly júniusban tárták a nyilvánosság elé, és Marchant Davis és Josh Hamilton a főszereplők Sweeney mellett a projektben. A filmet mindössze 16 nap alatt leforgatták, így már be is mutatkozott a berlini filmfesztiválon. A filmben eredeti hangfelvételek, dokumentumok és közösségi média bejegyzések is helyet kaptak. Sydney Sweeney elmondta, hogy a munkája során többször beszélt az igazi Reality Winnerrel, hogy ihletet merítsen.

A kritikusok szerint:

A Reality térbeli és időbeli korlátai miatt a film csak kifogástalan szereplőgárdával működhetett, ami szerencsére meg is van. Ezen a ponton Sweeney karrierje legjobb teljesítményét nyújtja, és minden apró remegést és habozást Winner eredeti hangjában ihletforrássá változtat, hogy életre keltsen egy sok rétegű karaktert. Sweeney zseniálisan mutatja be azt az érzelmi forgószelet, amelyet ez a nő átélt.

Sydney Sweeney egyébként az Eufória és a Fehér Lótusz sikersorozatok főszereplőjeként bizonyította eddig a tehetségét, így kétség sem férhet hozzá, hogy most is nagyon jó alakítást láthatunk majd tőle.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/sydney-sweeney-foszereplo/