Ezt üzeni a 25 éves Sydney Sweeney és vőlegénye azoknak, akik azt pletykálták, hogy szakítottak

2023. 05. 02.

Az Eufória sztárját, Sydney Sweeney-t hírbe hozták kollégájával Glenn Powellel, mert túlságosan is jól működött köztük a kémia a forgatások alatt.

A Fehér Lótusz és Eufória sorozatok 25 éves sztárja, Sydney Sweeney és vőlegénye, Jonathan Davino, köszönik, jól vannak. Annak ellenére, hogy Sydney a becslések szerint 150 000 dollár értékű négykarátos eljegyzési gyűrűje nélkül lépett ki az elmúlt napokban az utcára, ő és 38 éves vőlegénye igenis élvezik egymás társaságát.

Sydney Sweeney
Forrás: Leon Bennett/Getty Images

A közelgő Barbarella sztárja és vőlegénye harmóniában és szerelmesen sétáltak együtt az utcán, miután részt vettek egy Armani Beauty rendezvényen New Yorkban. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy Sydney és igencsak dögös forgatási partnere, Glenn Powell talán egymásra találnak, miután a Top Gun 34 éves színésze szakított korábbi barátnőjével, a gyönyörű Gigi Parisszel.

Sydney Sweeney
Ethan Miller/Getty Images

A pletykára az adott okot, hogy a két sztár között tényleg igazán jó a kémia, remekül mutatnak egymás mellett, sziporkáznak egymás társaságában… és éppen ezért biztosan remek is lesz közelgő romkomjuk az Anyone But You.

Az esti kiruccanáson azonban Sydney és párja nemcsak boldognak tűnt, de igazán össze is passzoltak, még öltözékükben is. Nagyobb harmónia nem is lehetne kettejük között. A szőke színésznő térdig érő fekete bőrcsizmában, egy hozzá illő fekete bőrdzsekiben, fekete miniben és félig áttetsző fekete harisnyanadrágban sétált. Vőlegénye, Jonathan Davino, aki egy chicagói üzletember és étterem-tulajdonos, szintén fekete bőrdzsekit, pólót és sötét nadrágot viselt, fekete csizmával.

Powell és Sydney Sweeney közös filmjét, az Anyone But You (Bárki, csak te nem) trailerét először a 2023-as CinemaConon mutatták be, a hivatalos előzetest azonban még nem tették közzé az interneten. A filmnek nincs premierdátuma sem, de annyi bizonyos, hogy a mozikban lehet majd megnézni. Az R-besorolású romantikus komédiát Will Gluck rendezte és az ausztrál fővárosban, Sydney-ben forgatták.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Jeff Kravitz/Getty Images