Barion Pixel Hogy alakul a Stana-Marics románc? Zámbó Krisztián megállapodna, Orosz Barbara távházasságban él – Lapszemle – Coloré

Hogy alakul a Stana-Marics románc? Zámbó Krisztián megállapodna, Orosz Barbara távházasságban él – Lapszemle

2024. 01. 25.

A rajongókat nagyon érdekli Marics Peti magánélete. Mi a helyzet Stana Alexandrával? A lapszemlében megtudhatod, mint ahogy olvashatsz Zámbó Krisztiánról és Orosz Barbaráról is.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát figyelte az ország. Mivel az ők már sínen vannak, egy párt alkotnak, a figyelem most már átterelődi Stana Alexandrára és Marics Petire.

Stana Alexandra
Kép forrása: TV2

Stana Alexandra bevallotta

A Valmar énekesét hírbe hozták Radics Gigivel is, mert a közös klipforgatás, éneklés során nagyon összebújtak és találgatták, hogy mi lesz így a csinos táncosnővel. Stana Alexadra a Story magazinnak elmesélte, hogy mi is van az énekes és közte.

Egyszerűen a tánc akarva-akaratlanul teremt egy közelséget két ember között, és ez külső szemmel könnyen összetéveszthető a szerelemmel. Persze nem mindig látják rosszul az emberek, és valóban van olyan, hogy gyengéd érzelmek alakulnak ki. Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek minket a közös élmények, és ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, ez nagyon erős köteléket teremtett.

Zámbó Krisztián nem zárkózik el

Zámbó Krisztián és párja megelégelték már a sok, általános, közhelyes kérdezősködést: Mikor házasodnak össze? Mikor vállalnak gyereket?

Ennek persze okot is adtak, hogy hangos lánykérés után még hangosabb szakítás váltotta egymást és ez így ment egy párszor. Már egy évtizede együtt vannak, így valóban akár esedékessé is válhat az esküvő és a gyerekvállalás is, de mit mondanak erről ők maguk? Az NLC-nek ezt nyilatkozták:

Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, hogy a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni. Mindenesetre a biológiai órám ketyeg, úgyhogy nincs túl sok időm. Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra. Meg kellett érnem Krisztiánhoz, fel kellett nőnöm a feladathoz. Eddig még én magam is gyereknek éreztem magam, de az utóbbi egy évben egyre inkább foglalkoztat a szülővé válás. Persze előtte még jó lenne összeházasodni és saját lakásba költözni. Szeretnénk biztos anyagi és érzelmi hátteret biztosítani a leendő gyerekünknek!

Orosz Barbara
Kép forrása: TV2

Orosz Barbara még jó ideig egyedül lesz

Azt szokták mondani, hogy a hosszú házasság titka a külön szobában alvás vagy a sok-sok egymástól távol töltött idő, persze a szerelmen túl. Orosz Barbara még friss házasnak számít, így a szerelem is adott, de a távolság is segítheti őket a hosszú távra tervezett projektben, ugyanis férjével úgy élnek házasságban, hogy egymástól távol vannak. A Femina cikkéből az is kiderül, hogy a magyar műsorvezetőnő párja 3 éves küldetésre utazott egy távoli országba. Vagyis a távházasságnak folytatódnia kell. Ha lejár a 3 év, akkor viszont badacsonyi otthonukban fognak élni. A ház felújítását, minden munkafolyamat megszervezését Orosz Barbara szervezi, intézi, így lehet, hogy gyorsabban fog számára is telni az idő.

Nyitókép forrása: RTL