Barion Pixel Sofia Vergara borzalmasan fest – emiatt változott meg a külseje – Coloré

Sofia Vergara borzalmasan fest – emiatt változott meg a külseje

2023. 09. 24.

A gyönyörű színésznő, Sofia Vergara és férje, Joe Manganiello is áldozata lett a nagy szakítási hullámnak, ami 2023-ban a sztárvilágban söpört végig.

Sofia Vergara és férje, Joe Manganiello nyolc évig voltak házasok, de az idei év az ő kapcsolatuknak sem kedvezett. A rajongókat sokkolta, hogy Ricky Martin, Britney Spears, Joe Jonas és Sophie Turner, illetve Hugh Jackman mellett a latin duó is beadta a válókeresetet. A nőies idomairól híres színésznő azonban nem búslakodik, a munkába temetkezik és ennek köszönhetően külseje is teljesen átalakult, szinte felismerhetetlen.

Sofia Vergara
Forrás: Northfoto

Sofia Vergara alakítja a Netflix hamarosan megjelenő limitált sorozatának, a Griseldának címadó főszereplőjét, a kolumbiai drogkartell vezetőjét, Griselda Blancót. A kokain keresztanya megformálása közben az 51 éves színésznő teljesen átváltozott a kolumbiai üzletasszonnyá, ami vágások nyomaival is járt az arcán. A streaming platform előzetesében már láthatjuk, hogyan is bújt Griselda bőrébe a szépséges Sofia.

Sofia Vergara
Forrás: Netflix

A Netflix szerint a kétnyelvű krimisorozatot a dörzsölt és ambiciózus Blanco élete ihlette, akit odaadó anyának neveznek, aki közben a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. Griselda Blancót a nem sejtett vadság és keménység valamint a báj halálos keveréke segítette hozzá, hogy mesterien eligazodjon az üzlet és a család között.

A sorozat többi szereplője között ott van Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann és Christian Tappan. A Griselda, ami 2024 januárjában kerül majd a Netflixre, a Narcos és a Narcos: Mexico alkotóitól és executive producereitől származik.

Sofia Vergara eddig csak a könnyed, komikus szerepeiről volt ismert, amilyet a Modern család sorozatban is alakít, most viszont igazán megmutathatja tehetségét a kritikusoknak és a rajongóknak. A színésznő elmondta korábban, hogy csak a külsejének átalakítása, sminkjének elkészítése közel 2 órát vesz igénybe a forgatásokon.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Netlfix