Barion Pixel Smink nélküli fotót posztolt Liptai Claudia – Coloré

Smink nélküli fotót posztolt Liptai Claudia

2024. 01. 03.

Liptai Claudiát szinte csak sminkben láthatjuk, éppen ezért külön értéket képvisel azzal, hogy megmutatta, mit rejt a valóság.

Liptai Claudiát számtalan műsorban láthattunk. Legyen szó tévés szereplésről, filmről, sorozatról vagy színházi szerepről, legtöbbször smink takarja az arcát, így ritka pillanat, ha festék nélkül láthatjuk.

Az Instagram-oldalán megosztott fotón a Clauságok című önálló estjének első oldalával pózol, és smink ide, vagy oda, gesztenyebarna szeme éppoly kifejező, mintha festék takarná az arcát. A színésznő természetes bőrén kivehetőek a nevetőráncok, amik bájos szépséggel ruházzák fel arcát. Liptai Claudia természetes szépség, így ő az egyik legjobb példa arra, hogy smink nélkül is lehet jó nő az ember lánya!

A képet IDE kattintva nézheted meg!

Nem Liptai Claudia az egyetlen

Pár évvel ezelőtt több magyar sztár is smink nélkül fotózta magát, azt hangsúlyozandó, hogy mennyire fontos vállalni a saját arcunkat. Egyfajta kihívás volt ez, melynek egyik éllovasa D. Tóth Kriszta volt, aki egy éven keresztül posztolt magáról sminkmentes képeket.

Érdemes hát kipróbálni, milyenek vagyunk mi nők, smink nélkül, hiszen valódi önismereti utazásra indulhatunk ezáltal. Megtanulhatjuk nemcsak elfogadni, hanem szeretni is saját magunkat, és az eleinte fájó kritikák is új értelmet nyernek, hiszen ahogy múlik az idő, úgy leszünk egyre magabiztosabbak. Hiszen szépek vagyunk, mi nők pőrén, smink nélkül is!

Nyitókép forrása: Tv2