Barion Pixel Így térne vissza Sigourney Weaver karaktere az Avatar 2-ben? – Coloré

Így térne vissza Sigourney Weaver karaktere az Avatar 2-ben?

2022. 11. 04.

Több, mint 10 évvel az első rész után a technika és a látvány óriásit fejlődött, pedig már akkor is lélegzetelállító volt az élmény, ami az Avatar című filmet illeti.

Hamarosan visszatérhetünk a Pandora bolygóra, a na’vik birodalmába, hiszen az epikus történet folytatódik, Avatar: A víz útja címmel. James Cameron alkotása megmutatja, hogyan alakult Jake Sully, Neytiri, illetve gyermekeik sorsa tizenhárom évvel az első történet után.

Az előzetesben láthatjuk, amint a főszereplők gyermekeikkel kalandoznak a Pandorán, és ezúttal nem égi lények hátán, hanem a víz mélyén, különleges, bálnaszerű lények és ismeretlen hal- és medúzafajok között.

Az új Avatar története 2154-ben játszódik, a na’vik pedig újra csatába kell, hogy induljanak. Az előzetesben más, zöldes bőrű törzsek is feltűnnek, akikkel először összetűzésbe kerülnek a főszereplők, végül azonban szövetségre kell, hogy lépjenek, ha le akarják győzni a bolygót övező még nagyobb fenyegetést.

Avatar
Forrás: Northfoto

A hőseink visszatérnek, ahogy az eredeti színészek is, Sam Worthington és Zoe Saldana bújnak ismét a szerelmes na’vik bőrébe. Az első részben Sigourney Weaver alakította Dr. Grace Augustine-t, aki elvileg meghalt, de most valamilyen formában mégis visszatér. A vájtfülű rajongók felfedezni vélték a hangját a trailerben, méghozzá Jake és Neytiri gyermekénél, vagyis könnyen lehet, hogy az élet fájának segítségével benne reinkarnálódott a doktornő.

Avatar
Forrás: Northfoto

Az Avatar folytatása, A víz útja decembertől látható majd a mozikban, míg a készülő harmadik részt 2024 decemberére harangozták be.

És, ha minden igaz, James Cameron nem áll meg itt, hiszen számos interjúban is azt nyilatkozta, hogy az Avatar több folytatása is tervben van!

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/sigourney-weaver-avatar/