Barion Pixel Íme Sienna Miller sminkjének 4 titka – Coloré

Íme Sienna Miller sminkjének 4 titka

2022. 12. 10.

Sienna Miller sminkmestere, Wendy Rowe egy kicsit másképp látja a valódi szépséget, mint az átlag.

A Burberry egykori művészeti tanácsadója, Wendy Rowe szó szerint minden egyes szegletét ismeri Sienna Miller szépséges arcának. Tíz évvel ezelőtt, az első megismerkedésükkor is érdekes módon kezdte sminkelni a sztárt, ugyanis állítása szerint minden híresség arca mást és mást kíván meg, Sienna arca azonban jóval különlegesebb számára.

Szemek

Először a színésznő szemeinek kifestésével kezdi a sminkelést, ugyanis Sienna tekintete annyira drámai, hogy szereti már előre látni, milyen színek és formák fognak dominálni a sminkje ezen részében.

Kontúrozás

Ezután jön a kontúrozás és a pirosító, amit Rowe a fényes hatású alapozó használata előtt kever össze és visz fel a megtisztított bőrre. Elmagyarázta, hogy így lehet a legkönnyebben formálni az arcot, miközben megőrzi annak könnyedségét. Rowe számára elengedhetetlen, hogy a smink könnyed és természetes legyen. Sienna Miller is pontosan ebbe a „finish”-be szeretett bele.

Sienna Miller
Forrás: Northfoto

Csak a legjobb termékek

Rowe korábbi fejlesztői szerepe a Burberrynél azt eredményezte, hogy jelenleg is csak a legjobb minőségű és legjobban keverhető formulákkal dolgozik. Ez tehát azt jelenti, hogy nem hajlandó vendégei, többek között Sienna Miller bőrét sminkelni akármivel. A termékekben található összetevők ugyanis lényegesek abból a szempontból, hogy ne idézzenek elő allergiás reakciót, aknét vagy pirosságot. A Gucci Westman keverőpálcái pedig egy másik eszköz, amelyhez Rowe nagyon is ragaszkodik, ha a tökéletes megjelenés testreszabásáról van szó.

A hírességeket sminkelni olyan, mint egy couture ruhát felvenni: személyre kell szabni”

– jegyte meg Wendy.

A bőr előkészítése

Tíz év után Wendy 15 percre csökkentette Sienna bőrének előkészítését. Öt perc a tisztítással, a hámlasztással és a masszázzsal történik, még mielőtt tíz percig a 111 Skin maszkot használná a hidratáláshoz. Ezt követi egy gazdag arckrém, majd a primer.

Sienna Miller
Forrás: Northfoto

Sienna Miller nem csoda, hogy 40 évesen is Hollywood legszebb női közé tartozik. Sosem volt a plasztika híve, ugyanakkor a bőre ápolására és a natúr sminkre annál jobban figyelt. Igazi filmcsillag, akinek színészi tehetsége is hasonlóan lenyűgöző, akárcsak a szépsége. Olyan filmekben láttuk, mint a Csillagpor, az Amerikai mesterlövész, az Alfie vagy a Hullócsillag.

Forrás: allure.com

Borítókép forrása: Northfoto