Barion Pixel Sienna Miller exénél keresve sem találni jobb volt barátot – Coloré

Sienna Miller exénél keresve sem találni jobb volt barátot

2021. 09. 28.

Sienna Miller a példa rá, hogy egy szakítás után is jó kapcsolatot lehet ápolni az exünkkel. Mi több, a vörös szőnyegen is mutatkozhatunk vele.

A 39 éves Sienna Miller és a 35 éves Tom Sturridge 2011 és 2015 között alkottak egy párt.

Sienna Miller
Forrás: Northfoto

Óriási szerelem volt, ám – ahogy ők fogalmaztak közös közleményükben – az évek alatt barátsággá szelídült a kapcsolatuk, így nehezen ugyan, de közösen döntöttek a szakítás mellett. Ettől függetlenül annyira erős maradt az egymást iránt érzett szeretetük, hogy a mai napig szerveznek közös találkozókat, sőt, a gyönyörű sztár még Tom Sturridge filmjének vörös szőnyeges debütálására is elkísérte a férfit, hogy támogatásával biztassa.

A 74. Tony-gálát a New York-i Winter Garden Színházban rendezték meg, ahol igazi ex sztárpárként vonultak végig a fotósok legnagyobb örömére. A szépséges filmcsillag egy gyémántokkal kirakott estélyit viselt, míg volt párja lazán sikkes volt fekete-fehér öltönyében és napszemüvegében. Szakításuk óta már eltelt 6 év, de közös kislányuk, Marlowe örökre összeköti őket. Ez azonban szemmel láthatóan kicsit sem zavarja őket.

A világhírű színésznőt egyébként legközelebb olyan alkotásokban láthatjuk majd, mint a Hippie Hippie Shake és a Anatomy of a Scandal című sorozat. Tom pedig a Netflix saját gyártásában készült Sandman – azaz Homokember – című szériájában fog feltűnni.

Forrás: justjared.com