Barion Pixel Sienna Miller 11 éves lánya szebb, mint híres anyja – vörös szőnyegen debütált – Coloré

Sienna Miller 11 éves lánya szebb, mint híres anyja – vörös szőnyegen debütált

2024. 05. 20.

A 42 éves Sienna Miller családi kötelékben debütált a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol volt mit ünnepelniük.

Sienna Millert a lánya, – aki egyben kicsiny mása a sztárnak – Marlowe és Oli Green kísérte el a híres francia filmfesztiválra, ahol bemutatták Sienna új filmjét, a Horizon: An American Saga címmel. A filmben játszik Kevin Costner, Sam Worthington illetve a Strangers Things ifjú titánja, a szívtipró Jamie Campbell is. A film egy epikus western lesz és már nagyon várják a műfaj kedvelői.

A Cannes-i Filmfesztiválon a gyönyörű színésznő egy éterien áttetsző, kékes árnyalatú köntösben lépdelt a vörös szőnyegen, ahol párja, a 27 éves Oli Green fogta a kezét, másik oldalán pedig kiskamasz lánya, Marlowe állt mellette, akinek ez volt az első ilyen jellegű szereplése. A tini egy rózsaszín szatén ruhát viselt, barna hosszú haját pedig természetes hullámokban, kiengedve viselte, akárcsak anyukája a szőke fürtjeit. Oli fekete öltönyt viselt, fekete napszemüveggel – ezzel az outfittel nem lehet hibázni.

Sienna Miller
Forrás: Getty Images

Sienna Miller 2020 júliusáig meg sem mutatta hivatalosan lánya arcát, akkor a Vogue kedvéért tett kivételt. Marlowe édesapja Tom Sturridge, aki 2011 és 2015 között volt Miller párja.

Azóta Sienna kétgyermekes anyuka lett, hiszen második kislányát köszöntötte nemrég, akinek természetesen Oli Green az apja.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Marc Piasecki/gettyimages