Barion Pixel Selena Gomez révbe érhetett?! – Coloré

Selena Gomez révbe érhetett?!

2023. 12. 24.

A hírességek magánélete cseppet sem olyan magánjellegű, mint szeretnék. A média és a rajongók is ki vannak éhezve a friss hírekre. Selena Gomez sem marad ki ebből.

A szerelem néha nem csenget, hanem vadul rád rúgja az ajtót és ott terem. Lehet, hogy csak kis időt tölt nálad és az is lehet, hogy tartósan megszáll a szívedben. A sztárvilág esetében talán még nehezebb megtalálni az igazit.

Selena Gomez boldog

Nem véletlen, hogy néhány híresség titkolja és félti kapcsolatát. Mint kiderült, a mexikói származású Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjra jelölt művésznő szíve már 6 hónapja foglalt.

Azt is lehet tudni, hogy szerelme Benny Blanco, vagyis Benny Joseph Levin, aki egy amerikai lemezproducer.

Selena Gomez
Selena Gomez védi magánéletét / Kép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images

Mit keres a partnerében?

Az énekesnő bevallotta, számára az a legfontosabb, hogy olyan valakit találjon, aki képes önmagát tisztelni és mások érzéseit is elfogadja.

Őszintén szólva, el kell kezdenem vonzódni a megfelelő emberekhez… Nagyon nehéz találni valakit, aki meg tud hallgatni és törődni veled, de tudom, hogy amikor megtörténik, az nagyszerű lesz…

Talán már az eljegyzés is megtörtént?

Pletykára adott okot az az gyűrű, amelyet nemrégiben Selena ujján láttak. Nem biztos, hogy a gyűrűvel megkérte Benny Blanco Gomez kisasszony kezét, hiszen más alkalommal is éppúgy lehetőség van gyűrűt adni, de a pletyka már szárnyra kapott.

Nem csoda, hogy védi magánéletét, hiszen nagy horderejű kapcsolatokat tud maga mögött, amelyek aztán zátonyra futottak. Szerelme volt ugyanis Nick Jonas, Taylor Lautner, Justin Bieber, Orlando Bloom, Zedd, Niall Horan, The Weeknd és még sokan mások.

Nyitókép forrása: Monica Schipper / Staff / Getty Images