Barion Pixel 11 év után titokban egybekelt Ryan Gosling és Eva Mendes? Ez aztán a beszédes jel! – Coloré

11 év után titokban egybekelt Ryan Gosling és Eva Mendes? Ez aztán a beszédes jel!

2022. 11. 18.

A rajongók szerint egyértelmű bizonyíték van rá, hogy az álompár, Ryan Gosling és Eva Mendes már papíron is megerősítették köteléküket.

Ryan Gosling és Eva Mendes hosszú ideje boldogan élnek egymás mellett, tisztes, nagyon összetartó családként nevelgetik gyermekeiket, Esmeraldát és Amadát. A pár 2011 óta van együtt, de kapcsolatuk részleteit nem szeretik a nyilvánosságnak kiteregetni. Boldogok esküvő nélkül is, legalábbis nem szólt a fáma arról, hogy valaha is oltár elé álltak volna. A rajongók most azonban felkapták a fejüket valamire.

Ryan Gosling és Eva Mendes
Forrás: Northfoto

Eva Mendes közzé tett egy fotót Instagramján, amelyen arcát kicsit takarva láthatóvá válik a csuklóján lévő tetoválása. A karja belső oldalán lévő alkotás szövege a “de Gosling”, ami annyit jelent, hogy Goslingé. A spanyol kultúrában sok házas nő a „de” szócskát használja, hogy férje vezetéknevét a házasságkötés után felvegye. Vajon a színésznő ezzel finoman megerősítette volna, hogy ő és Ryan Gosling már házasok? A rajongók kommentjei szerint igen. Eva azonban úgy reagált, hogy ez nem egy új tetoválás, bárki láthatta már korábban.

Ezzel a kijelentéssel persze se nem cáfolta, se nem erősítette meg a felvetést. Mendes és Gosling tényleg álompárnak számít Hollywoodban, nem teregetik ki az életük személyes részleteit, csak néhány történetből lehet sejteni, mennyire odaadóak és támogatóak egymással.

Lányaik 6 illetve 8 évesek. Eva a karrierjét is feladta, hogy első sorban anya és Ryan Gosling fő támasza legyen. Így a férfi biztos A-kategóriás tudott maradni a filmiparban. Legközelebb a várva várt élőszereplős Barbie filmben szerepel majd, mint Ken baba.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto