Barion Pixel Rudolf Szonja nem maradt a Vígszínházban, Stahl Judit a konyhát felvitte a színpadra, Tátrai Tibor megküzdött démonjával – Lapszemle – Coloré

Rudolf Szonja nem maradt a Vígszínházban, Stahl Judit a konyhát felvitte a színpadra, Tátrai Tibor megküzdött démonjával – Lapszemle

2024. 03. 01.

A mai lapszemlében Rudolf Szonja kétlaki életéről, Stahl Judit és lánya közös színdarabjáról, valamint Tátrai Tibor gyengeségéről lesz szó.

Sok-sok vidéki dönt úgy, hogy megpróbálja az életet Budapesten a nagyobb és kedvezőbb lehetőségek miatt. Ugyanakkor arra is bőven van példa, hogy a fővárost hagyják maguk mögött.

Rudolf Szonja vidéken

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya, Szonja maga mögött tudja a Vígszínházat, ahol édesapja az igazgató. Noha szülei után ő is a színészi pályát választotta, sok minden mást is kipróbált, mire mégis csak a színészethez pártolt. A Femina arról ír, hogy a fiatal művésznő a Vígszínházban gyakorlatoskodott még Eszenyi Enikő igazgatása idején és akkor is maradt, amikor édesapja vette át a vezető pozíciót. Hogy elejét vegye az összeesküvéselméleteknek, úgy döntött, hogy elhagyja a Rudolf Péter vezette Vígszínházat és vidékre szerződik annak érdekében, hogy mindenki nyugodtan tudja végezni a dolgát és őt se apja fényében lássák csak.

Ez azonban azt jelenti, hogy van egy élete Miskolcon, mert Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja, és van egy élete Budapesten, a szüleinél is.

Stahl Judit
Kép forrása: RTL

Azok az emberek, akik a televízióban naponta szerepelnek és látjuk őket, jóval többek, mint amennyit érzékelünk belőlük. Az egykori híradós műsorvezető, Stahl Judit ismert a gasztronómia világában is, de most egészen máshogy mutatta meg magát.

Stahl Judit és a színpad

Az egykor sokszor képernyőn látott televíziós személyiségnek van egy lánya, akiről ritkán lehet hallani. Ő Stahl-Bohus Hannal. A színpad nem áll messze a fiataltól, hiszen már több darabban táncolt és mindig is érdekelte a színház, de egyre inkább a másik oldal, a rendezés és a producerkedés vonzza. Dráma tagozatos gimnazistaként színdarabot is írt már. A Flódniban édesanyjával közösen állnak a színpadra és a darab témája nem más, mint a gasztronómia. A darabban olyan színészek fogyasztják el az anya-lánya páros ételeit, mint Szabó Győző, Kovács Patrícia, Kálloy-Molnár Péter vagy Hevér Gábor és még sokan mások.

A közös munka Stahl Judit és lánya között nagyon jól megy – olvasható a Blikkben. Igyekeznek megszüntetni az alá- és fölérendeltségi viszonyokat, hiszen a darabban egyenlő felek.

Mindenkinek megvannak az erősségei és a gyengeségei. Tátrai Tibor túlságosan gyenge volt az alkohollal szemben egy időben.

Tátrai Tibor és a démonja

A legtöbben talán egy olyan életutat sejtünk a zenészek mögött, akik szabad lelkek, életük a zenélés és az állandó turnézás. Ez pedig magával hozza az összes létező pozitívummal együtt a negatívumokat. Tátrai Tibort is magával ragadta a bohém életforma és az alkoholos ital fogyasztása a mindennapjainak szerves részét jelentette. Egészen addig, amíg a szervezete azt nem jelezte, hogy ebből elég.

A rosszullét eldöntendő kérdést jelentett: leteszi az alkoholt és él tovább, vagy belepusztul. Az elsőt választotta, de ez azzal járt, hogy egy évig nem tudott gitározni – derül ki a Blikk cikkéből.

Ráadásul az ujjait többször műteni kellett egy betegség miatt, amely ugyancsak a gitározást gátolta.

Nyitókép forrása: Youtube