Barion Pixel Virtuális hódításra készül Robbie Williams – Coloré

Virtuális hódításra készül Robbie Williams

2023. 09. 21.

A Take That egykori tagja, Robbie Williams a metaverzumban is megmutatja magát. Üdv a jövő valóságában!

A metaverse egy olyan 3D-s univerzumként értendő, amely különböző virtuális tereket egyesít és ahol lehetővé válik a felhasználók számára, hogy ezeket tereket használják, élvezzék a szolgáltatásaikat.

Nem csoda, hogy a szórakoztatóipar is felfigyelt erre a lehetőségre és egyre többen csatlakoznak a metaverzumban is jelen lenni. Most Robbie Williams jelentette be a LightCycle-lel való együttműködését.

Robbie Williams metaverzum
A virtuális városba beköltözik Robbie Williams is / Kép forrása: Andrey Suslov / Getty Images

Robbie Williams betör a virtuális térbe

A zenész 25 éves jubileumi showjának élő előadásával debütál a virtuális városban, amely az év utolsó hónapjaiban várható.

A partneri kapcsolat először az Angels (Beethoven AI) dalával indult, amelyet a mesterséges intelligencia támogatott.

A sztárnak mindig is fontos volt a rajongókkal való kapcsolattartás és a LightCycle ennek egy új lehetőségét kínálta:

Lenyűgözött a Web3 tér – tele van kreativitással és elképesztő potenciállal. Ez is egy nagy új piac a zenei felfedezések számára. Művészként mindig keresem a módját, hogy előrelépjek, így ez a tökéletes következő lépés ezen az úton. A LightCycle tehetséges fejlesztőcsapata hihetetlen munkát végzett, és izgatottan várom, hogy mindez teljes 3D-s pompában keljen életre.

A LightCycle igazgatója tudja, hogy a brit énekes rajongótábora nemcsak nagy, de szenvedélyes is, így bíznak abban, hogy a virtuális tér még extrább élményt tud kínálni számukra.

Nyitókép forrása: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images