Barion Pixel Reviczky Gábor visszatért, így fogyott 30 kilót Nádas György, végrehajtás Péter Szabó Szilvia ellen – Lapszemle – Coloré

Reviczky Gábor visszatért, így fogyott 30 kilót Nádas György, végrehajtás Péter Szabó Szilvia ellen – Lapszemle

2024. 03. 20.

Reviczky Gábor jó híreket osztott meg, Nádas György pedig a fogyásának titkaiba avatta be a nagyérdeműt. Péter Szabó Szilvia velük ellentétben azonban nem örömteli hírek miatt került a lapokba.

Reviczky Gábor gyógyulása

A Nemzet Művésze, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész az ország kedvence, így mindenki szurkolt neki, hogy legyőzze a betegségét. A prosztataráknak indult elváltozás átterjedt a csontjaira és a nyirokcsomóira is, ezért rendkívül kemény kemoterápián kellett átesnie. Az RTL-nek adott interjúját a Blikk szemlézte:

Most már kezdek javulgatni. A kemó az mindenkit kikészít. Szeptember negyedikén kaptam az utolsót. Én életemben olyan beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után. Nem tudtam vezetni se, elájultam az autóban.

Bár három bordáján és gerince tövében is volt csontrák, és a nyirokmirigyein is találtak daganatot, szeptember óta nem kap kezelést, és az eredményei szépen javulnak. Mint mondta, havonta egyszer kell vérvételre járnia, és mindenből természeteset szed, így vitaminokból és ásványi anyagokból is, különös tekintettel a vasra, amiből hiányt szenved.

Újabb darabra nem készül, de a Mi kis falunk című sorozat forgatásán a kezelések alatt is részt vett, és visszatért A képzelt beteg című darabba is, ezen kívül legendás szerepében, Baluként is visszatér.

Nádas György fogyása

A humorista azt vallja, hogy bármivel lehet viccelni, kivéve az egészséget. Önmagán érezte, hogy korántsem vicces, ha az embernek elkezdenek fájni az ízületei, és ha a vérnyomás is rendetlenkedik. Komoly életmódváltásba kezdett hát, aminek már két és fél éve, és egy év alatt harminc kilót fogyott.

Minderről a Mokkában beszélt, amit a Blikk szemlézett. Mint Nádas György elmondta, jóval kevesebbet eszik, mint régebben, és ügyel arra, hogy ne egyen túlságosan zsíros ételeket, viszont a zöldség- és gyümölcsbevitelt megemelte. Az alkoholt teljes mértékben kiiktatta, és nem is hiányzik neki. Fontos még, hogy naponta legalább öt liter vizet elfogyaszt, és sosem eszik egyszerre nagy adagokat. Mint mondta, a világ leglustább emberének vallja magát, ám sikerült bizonyítania, hogy sport nélkül is le lehet fogyni.

Nádas György sport nélkül, csupán életmódváltással fogyott harminc kilót / Kép forrása: TV2
Nádas György sport nélkül, csupán életmódváltással fogyott harminc kilót / Kép forrása: TV2

Bajban Péter Szabó Szilvia?

Vona Károly, a zenésztársadalomban jól ismert fénytechnikus rúgta össze a port az énekesnővel, ugyanis állítása szerint Péter Szabó Szilvia 25 millió forinttal tartozik neki. Elmondása szerint egy éve vár a pénzére, ráadásul jogerősen. Mint a Blikknek elpanaszolta, az énekesnő nem reagál a megkereséseire, így Vona Károly végrehajtást kért az énekesnő ellen, ám amikor a végrehajtó kiment a megadott címre, kiderült, hogy semmi nincs az énekesnő nevén, így patthelyzet alakult ki.

A Blikk megkereste az énekesnőt, aki ekképp reagált a kialakult helyzetre:

Úgy gondolom, felnőtt férfiak nem így intézik a problémáikat, és végtelenül gyáva dolognak tartom. Ha igaza lenne, nem fordult volna a sajtóhoz, és nem gondolom, hogy bármi ilyen jellegű dolgot ez lenne a megfelelő platform tisztázni. A jogi eljárás a törvényes rend szerint folyamatban van, ezért erről többet nem szeretnék mondani.

Nyitókép forrása: RTL