Barion Pixel Rákkal küzd a Jóbarátok egykori Güntherje – Coloré

Rákkal küzd a Jóbarátok egykori Güntherje

2021. 06. 22.

4-es stádiumú rákban szenved a sorozat legnépszerűbb mellékszereplője.

Pár hete mindenki furcsállta, hogy majdnem minden egykori szereplő részt tudott venni személyesen a 90-es évek kultikus sorozatának különkiadásában, kivéve egy valakit…

Comedy Central's Friendsfest London
Forrás: northfoto.com

A Central Perk kávézó közkedvelt tejfölszőke baristája, James Michael Tyler tegnap azonban végre elárulta ennek az okát. A színész prosztatarákban szenved, ami a kezelések ellenére átterjedt a csontjaira. Ez az állapot három éve tart nála, amely most a végső, pontosabban a 4-es stádiumba került, ami azt jelenti, hogy a gyógyulási esélyei majdnem a nullával egyenlőek.

James a vele készült interjúban elmondta, hogy egy rutin vizsgálat során jöttek rá az orvosok, hogy rákja van, ami akkor még úgy tűnt, hogy gyógyítható lesz gyógyszerekkel. Ám, annyira agresszívnak bizonyult a rák, hogy a gerince alsó részeire és a csontjaira is teljesen átterjedt. Az elmúlt hónapokban viszont már olyan nagy fájdalmai voltak és az állapota is annyira romlani kezdett, hogy a Jóbarátok különkiadásának forgatásán sem tudott részt venni. A színész még mindig bízik a kemoterápiában, ugyanakkor minden embert arra buzdít, hogy ne hagyják ki a rendszeres vizsgálatokat és vigyázzanak az egészségükre.

A Jóbarátok egyik oszlopos mellékszereplője volt, akinek nem jutott sok szöveg, mégis ugyanolyan fontos karaktere volt a szériának, mint bármelyik főszereplő. Egy egész világ szurkol neki és nagyon reméljük, hogy leküzdi a kórt.

Forrás: justjared.com