Barion Pixel 37 millió fityeg Rácz Jenő csuklóján, Molnár Gusztáv rendezi a kapcsolatait, Dundika fia már most szívtipró – Lapszemle – Coloré

37 millió fityeg Rácz Jenő csuklóján, Molnár Gusztáv rendezi a kapcsolatait, Dundika fia már most szívtipró – Lapszemle

2024. 02. 05.

A mai lapszemlében Rácz Jenő szenvedélyéről, Molnár Gusztáv drámájáról és Dundikáék helyes csemetéjéről lesz szó.

A hírnév gyakran jár kéz a kézben sok pénzzel is. Úgy tűnik, hogy a sztárséf, Rácz Jenő is megengedheti a luxust.

Rácz Jenő luxuskivitelben

Rácz Jenő nemcsak az ételek megszállottja, amely egyben a hivatását is jelenti. A séf ugyanis odáig van az órákért is. Sztárként pedig már jóval szabadabban hódolhat gyűjtő szenvedélyének, ugyanis igyekszik minél különlegesebb darabokat magáénak tudni az időt mutató szerkezetekből. Olyannyira, hogy már egy 37 milliós darab is a tulajdonában van – ismerteti a Bors.

Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük pedig másodlagos szempont számomra. Persze nem árt, ha az ember értéktartó, klasszikus darabokba szeret bele.

Rácz Jenő ezt a szenvedélyét a nők cipő- és/vagy táskaimádatához hasonlította.

Molnár Gusztáv új életet kezdett. Kijött a rehabilitációs központból, ahová a súlyos alkoholfüggősége miatt vonult be. Az élete nem lett így sem könnyebb, de úgy tűnik, hogy újra munkába állt, ami nagyobb esélyt ad arra, hogy rendeződjön az élete.

Molnár Gusztáv
Kép forrása: RTL

Molnár Gusztáv újra beszél a fiával

Ehhez az is szükséges, hogy fiával rendezni tudja a kapcsolatát. A Blikknek elmesélte a színész, hogy egy év után újból beszélnek a fiával és kéthetente személyesen is találkozhatnak. Elmondása szerint nem lesz egyszerű, hiszen az események nemcsak őt, a házasságát, de a gyermeket és az apa-fia kapcsolatot is megtépázták, így időre lesz szükség ahhoz, hogy visszataláljanak egymáshoz.

Amikor a fiam azt mondta, egyik pillanatban azt gondolja, soha többé nem akar látni, a másikban pedig azt, hogy szeret, és ez a két érzés viaskodik benne, a saját gyerekkorom jut eszembe. Ugyanezt éreztem, és sajnálom, hogy ugyanolyan fájdalmat okoztam neki, mint amit én is átéltem az apám miatt. Leginkább talán az vágott szíven, amikor azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja, mert akkor azt hiszik, ő is ugyanolyan, mint én.

Kemény és őszinte szavak ezek egy gyermektől, de talán ez is szükséges ahhoz, hogy újra tudja magát építeni Molnár Gusztáv.

Dundika
Kép forrása: RTL

Dundika és Majka fia már most rabul ejti a női szíveket

Nehéz bármit jósolni egy kisgyermek jövőjével kapcsolatosan, ám Dundika és Majka 12 éves fia, Marián esetében már most megállapítható, hogy irtó helyes kiskrapek.

Hogy ezt honnan tudni?

Onnan, hogy Dundika a közösségi oldalán egy nagyon helyes anya-fia fotót osztott meg, amelyen Marián, mint egy olasz szívtipró tűnik fel.

A Femina azt is kimazsolázta, hogy a szuper fotóhoz milyen kommentek érkeztek:

Akkora hódító lesz! Szép gyermek.

Előre sajnálom szegény összetört szívű kislányokat.

Anya… Apa… Gatyát felkötni.

Te Jóisten!! Igazi sármos ifjú lett. Pedig ’most’ született.

Úristen, hogy megnőtt. Nagyon jóképű srác.

Nyitókép forrása: RTL