Barion Pixel Mi? Majka elérzékenyült, Szigeti Ferenc Kiszel Tündére bukik, Schobert Lara odacsapna a Sztárboxban – Lapszemle – Coloré

Mi? Majka elérzékenyült, Szigeti Ferenc Kiszel Tündére bukik, Schobert Lara odacsapna a Sztárboxban – Lapszemle

2023. 12. 11.

Nézd meg a lapszemlében, hogy mi történt, amíg te aludtál. Lesz benne szó Majkáról, Kiszel Tündéről és Shobert Laráról is.

Majka Ózd díszolgára lett

Az ózdi betyár, Majka, vagyis Majoros Péter díszpolgár lett. Méghozzá szülőföldje, Ózd adományozta neki ezt az elismerést, írja a Blikk. Az ünnepélyes ceremónián annyira elérzékenyült a nagyszájú fenegyerek, hogy még pár könnycseppet is elmorzsolt a szeme sarkában.

Lapszemle Majka
Majoros Péter, azaz Majka Ózd díszpolgára / Kép forrása: TV2

Habár nem érte váratlanul Majkát, hogy szülővárosának önkormányzata díszpolgárrá fogja avatni, elmondása szerint:

Sokkal meghatóbb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ez is egy olyan díjátadó lesz, amin már – nem nagyképűségből – voltam egy párszor. Ott ültek az életemből az emberek, az az igazság, hogy díszpintynek készültem, aztán díszpolgár lett belőlem. Sokkal meghatóbb volt, egyszer-kétszer bepárásodott a szemem. Nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat.

A vallomás pikantériája, hogy mindezt a Sztárban Sztár leszek! zsűriszékéből mondta el, sőt instáján is büszkén mutatja díszpolgári oklevelét.

Szigeti Ferencnek megvan a kedvenc fotója Kiszel Tündéről

2024-es naptárjával debütált Kiszel Tünde. A bugyikirálynő jövő évi naptárának tematikája a Disney mesehősök voltak, minden bizonnyal így tiszteleg Tünde a 100 éves Disney előtt.

A bemutatóval egybekötött dedikáláson feltűnt Szigeti Ferenc, a Karthago együttes egyik tagjai is. A zenész a Blikknek elmondta titkát; ereklyeként őrzi az előző darabokat is. Elárulta, hogy a kedvence a Kis hableányos fotó, de alapjában véve,

Ízléses a naptár. Kicsit szexi, de ízléses és elegáns.

Úgy tűnik, hogy Kiszel Tünde is elégedett az új naptárral, a közösségi oldala tele van képekkel a rajongóival..na és persze a naptárral.

Ha hívják, megindul Schobert Lara

Véget ért az RTL-en futó Sztárbox. Mint ismert, idén a ringben Schobert Norbika is megmutathatta tudását. A döntőn megjelent testvére Schobert Lara, aki meglepő kijelentést tett Szujó Zoltán kérdésére.

Lapszemle
Shobert Lara szívesen boxolna / Kép forrása: RTL

Mi együtt néztük a Rocky-filmeket nagyon sokáig. Rajongunk a bokszért, és természetesen támogattuk őt, az egész család támogatta. Én is jártam az edzéseire, kipróbáltam már a bokszot és imádom! Egyszerűen odavagyok érte.

Az NLC cikkében még arra is fény derült, hogy Lara bizony szívesen kipróbálná magát a megmérettetésben.

“Te odatennéd magad a ringben? – érdeklődött Szujó Zoltán.

– Én maximálisan odatenném magam. Nekem minden vágyam, hogy induljak, hogy legyen egy cél, amit el kell érni, és beleadnék apait-anyait. És minden álmom az volna, hogy Norbika kísérjen a ringhez.”

Erre meg is van az esélye, hiszen a bunyónak nincs vége, 2024-ben folytatódik a Sztárbox az RTL-en.

Nyitókép forrása: RTL