Barion Pixel Quentin Tarantino azt akarja, hogy Maya Hawke csatlakozzon édesanyjához a Kill Bill 3. részében – Coloré

Quentin Tarantino azt akarja, hogy Maya Hawke csatlakozzon édesanyjához a Kill Bill 3. részében

2022. 10. 12.

Uma Thurman és Ethan Hawke 22 éves lánya, Maya egyre népszerűbb Hollywoodban, és ez nem is csoda, mivel elképesztően tehetséges, nem is csoda, hogy ezt Quentin Tarantino is észrevette.

Quentin Tarantino egy lehetséges Kill Bill folytatásról mesélt, amely jó húsz évvel a második film lezárása után venné fel a fonalat, és természetesen visszatérne az eredeti szereplőhöz, a Menyasszonyhoz.

Az első film 2003-ban, a folytatás pedig rá egy évre debütált, és olyan nagyságok szerepeltek benne Uma Thurman mellett, mint Daryl Hannah, Lucy Liu, David Carradine és Michael Madsen.

Quentin Tarantino Kill Bill című filmje
Forrás: Northfoto

Tarantino arról is beszélt, hogy a folytatás cselekményében a Menyasszony és az azóta felcseperedett lánya (akit Maya Hawke alakítana reményei szerint) ismét menekülni kényszerülnek. A korábbi fejezetben elhunyt Vernita Green karakterének lánya is megjelenhetne a folytatásban, aki bosszút áll anyja haláláért. A világhírű rendező erre a szerepre például Zendaya-t tudná elképzelni.

Maya nem zárkózik el a Kill Bill 3-tól, de egy interjúban azt mondta, kényes az egyensúly közte és elvált szülei között, ezért bár imádná, ha anyjával együtt játszhatna, nem biztos benne, hogy ez az apjának jól esne.

Maya Hawke
Forrás: Northfoto

Tarantino mindenesetre készen áll a brutális látvánnyal és különleges zenékkel operáló újabb Kill Bill-re, és jó néhány cselekményszálat kidolgozott már.

Maya Hawke közben nagy erőkkel forgat, hiszen állandó szereplője a Stranger Thingsnek, ami hamarosan a végéhez ér és rajongók milliói várják a befejező évadot. Emellett Maya nemrég látható volt a Netflix Bosszúra készen (Do Revenge) című tini drámájában.

Quentin Tarantino nevéhez pedig olyan filmeket köthetünk még a klasszikussá vált Kill Bill alkotáson kívül, mint az Aljas nyolcas, a Volt egyszer egy… Hollywood, a Becstelen brigantyk, a Django elszabadul és a világ egyik legjobb filmje, a Ponyvaregény.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto