Barion Pixel Maya Hawke főszereplésével érkezik a Z-generációs bosszúfilm – Coloré

Maya Hawke főszereplésével érkezik a Z-generációs bosszúfilm

2022. 08. 20.

Maya Hawke mellett, a Riverdale csillaga, Camila Mendes is főszereplő!

Már épp ideje volt egy kis tinédzser balhénak, ami egyszerre szórakoztat és tart izgalomban. Nehéz manapság überelni az egykor népszerű tinifilmeket, mint a Kegyetlen játékok vagy a Bosszúból jeles, de azért a mostani generációnak is megvannak a maga, piszkos kis módszerei. Ezt lovagolja meg a Netflix és egy elég frissnek ígérkező alkotást mutat be szeptember 16-án.

"pieces Of A Woman" Red Carpet The 77th Venice Film Festival
Forrás: Northfoto

A Do Revenge két lány különös egymásra találását mutatja be, hiszen Drea (Camila Mendes) és Eleanor (Maya Hawke) nem is különbözhetnének karakterben jobban egymástól, de valami mégis összeköti őket. Az, hogy csúnyán kibabrál velük az élet, és ez kemény bosszúra sarkallja őket. Ha pedig van társad a bosszúálláshoz, miért is csinálnád egyedül?

A két lány kitalálja, hogy szövetkezve tönkreteszik egymás szívének összetörőit és minden percét élvezni fogják. Meg persze mi is, mert a Do Revenge számos Z-generációs geget felsorakoztat.

A lányok zseniális színésznők és Maya Hawke-ot annyira jó látni, amint egyszerre tükrözi vissza híres szüleit, mégis tökéletesen autonóm a játéka.

Maya Hawke és Camila mellett a filmben játszik Alisha Boe, Austin Abrams, Rish Shah, Talia Ryder, Ava Capri, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc, sőt, a Trónok harca sztárja Sophie Turner is feltűnik egy különleges szerepben.

A Do Revenge-ben lesz kiszivárgott házipornó, összetört szívek, alter lányokból szép lány “csinálás”, LMBTQ vonal, gyilkos harag és édes bosszú. A film egyszerre sötét, izgalmas és nagyon szórakoztató – legalábbis a trailer és a beharangozók alapján.

Ez is érdekelhet:

Maya Hawke egy társadalmi problémákat feszegető filmben lesz főszereplő

A 22 éves Maya Hawke eddig olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Volt egyszer egy Hollywood és a Kisasszony című filmek, illetve a nagysikerű Strangers Things széria állandó főszereplője is. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com