Barion Pixel Uma Thurman lánya egy társadalmi problémákat feszegető filmben lesz főszereplő – Coloré

Uma Thurman lánya egy társadalmi problémákat feszegető filmben lesz főszereplő

2021. 04. 07.

Uma Thurman és Ethan Hawke igazán büszke lehet, ugyanis közös lányuk, Maya egyre nagyobb sikereket ér el a filmes szakmában.

A 22 éves fiatal szépség eddig olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Volt egyszer egy Hollywood és a Kisasszony című filmek, illetve a nagysikerű Strangers Things széria állandó főszereplője is.

maya hawke uj filmje
Forrás: Youtube

Az említett produkciókban nyújtott alakítása pedig annyira meggyőző lehetett, hogy egy igen komoly témát feszegető filmben kapott szerepet, amelyben az Oscar-díjra jelölt Andrew Garfield lesz a partnere.

A film története két influenszerről szól, akiknek az élete a fényűzés és a pénz körül forog, azzal viszont nem számolnak, hogy milyen hatással lesz a magánéletükre az ismertség. Az alkotást a világhírű Francis Coppola unokája, Gia Coppola rendezte, aki szerint elképesztően fontos, hogy a filmipar többet foglalkozzon az online világ okozta társadalmi problémákkal.

Az első hivatalos előzetesben a két színész nagyszerű színészi játékából kaphatunk egy kis ízelítőt, illetve abból is, hogy milyen szomorú jövőt fest le a mostani fiatal generációról és a világról alkotott képükről…

Forrás: deadline.com
0 /eletmod/sztarok/uma-thurman-lanya-egy-tarsadalmi-problemakat-feszegeto-filmben-lesz-foszereplo/