Uma Thurman lánya egy társadalmi problémákat feszegető filmben lesz főszereplő

2021. 04. 07.

Uma Thurman és Ethan Hawke igazán büszke lehet, ugyanis közös lányuk, Maya egyre nagyobb sikereket ér el a filmes szakmában.

A 22 éves fiatal szépség eddig olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Volt egyszer egy Hollywood és a Kisasszony című filmek, illetve a nagysikerű Strangers Things széria állandó főszereplője is.

maya hawke uj filmje
Forrás: Youtube

Az említett produkciókban nyújtott alakítása pedig annyira meggyőző lehetett, hogy egy igen komoly témát feszegető filmben kapott szerepet, amelyben az Oscar-díjra jelölt Andrew Garfield lesz a partnere.

A film története két influenszerről szól, akiknek az élete a fényűzés és a pénz körül forog, azzal viszont nem számolnak, hogy milyen hatással lesz a magánéletükre az ismertség. Az alkotást a világhírű Francis Coppola unokája, Gia Coppola rendezte, aki szerint elképesztően fontos, hogy a filmipar többet foglalkozzon az online világ okozta társadalmi problémákkal.

Az első hivatalos előzetesben a két színész nagyszerű színészi játékából kaphatunk egy kis ízelítőt, illetve abból is, hogy milyen szomorú jövőt fest le a mostani fiatal generációról és a világról alkotott képükről…

Forrás: deadline.com