Barion Pixel Az 51 éves Uma Thurman elárulta, milyen érzés volt, hogy lánya is színésznő lett – Coloré

Az 51 éves Uma Thurman elárulta, milyen érzés volt, hogy lánya is színésznő lett

2022. 02. 23.

Uma Thurman sosem volt felhőtlenül boldog, hogy lánya, a 23 éves Maya is a színészet felé vette az irányt.

Uma Thurman óriási tehetség a filmvilágban, hiszen számos nagyszerű alkotáshoz adta a nevét főszereplőként, a rendezők pedig egyenesen imádnak vele dolgozni. Talán ezért is volt borítékolható, hogy egyszer a gyermekei közül is lesz olyan, aki az ő sikerein felbuzdulva hasonló karrierre fog vágyni.

Uma Thurman
Forrás: Northfoto

Nos, ez így is lett, hiszen legidősebb gyermeke, Maya Hawke napjaink egyik legnépszerűbb Z-generációs színésznőjének számít, aki olyan alkotásokban mutatta meg tehetségét, mint a Kisasszonyok, a Stranger Things vagy éppen a Volt egyszer egy Hollywood című produkciók.

Bár Maya igencsak gyorsan és szépen lépked felfelé a filmes szakma ranglétráján, Uma Thurman az elején nagyon is féltette lányát a színészettől.

Maya Hawke
Forrás: Northfoto

„Ez egy bonyolult munka, ő pedig egy nagyon érzékeny ember. Bármelyik védelmező szülő aggódna, hogy a gyermeke nyilvánosság előtt szerepeljen és éljen.” – mondta a színésznő, aki szerint sokszor bántóak tudnak lenni az emberek és a különböző oldalak, amelyek megsebezhetik a fiatal színészpalánták lelkét.

Ez azonban egyből megváltozott benne, amikor először látta a lányát forgatás közben. Véleménye szerint Maya erre született és most már semmi kétsége, hogy 23 éves lányából igazi filmcsillag lesz egy napon.

Forrás: justjared.com