Barion Pixel Pink koncertjén indult meg a szülés – Különleges nevet kapott a kisbaba – Coloré

Pink koncertjén indult meg a szülés – Különleges nevet kapott a kisbaba

2023. 08. 11.

Egy rajongó nem tudta végignézni Pink koncertjét, ugyanis épp a koncert közben folyt el a magzatvize.

Pink rajongói családja egy újabb taggal bővült, miután egy kisbaba épp az ő koncertjét választotta ahhoz, hogy világra jöjjön. Az énekesnő Summer Carnival című turnéjának egyik állomásán, a bostoni Fenway Parkban énekelt, amikor egy terhes koncertlátogatónál megindult a szülés.

Angela Mercer kifejezetten azért utazott a városba, hogy részt vegyen Pink július 31-i koncertjén. Ekkor 31 hetes terhes volt, így nem gondolt arra, hogy bármi történhet. Nem sokkal azután, hogy megérkezett a koncertre, erős fájdalmai voltak. Felhívta az orvosát, aki javasolta neki, hogy azonnal induljon el a kórházba.

A nő nehezen talált fuvart, ezért a családjával úgy döntöttek, hogy gyalog indulnak neki, hiszen a dugó miatt ez tűnt a leggyorsabb megoldásnak. Így született meg a kisfiú a kórházban, aki Pink férje után a Hart-ot kapta második neveként.

Pink legfiatalabb rajongója

Bár a kisfiú jóval a kiírt időpont előtt született, semmi baja, mert rögtön inkubátorba került, majd átszállították abba a kórházba, ami közelebb van az édesanyja lakhelyéhez. Mint az újdonsült anyuka mondta, nagyon hálás amiért így alakult, mert olyan korán jött a baba, hogy rossz vége is lehetett volna a történetnek, úgyhogy szerencséjük volt, hogy közel voltak a kórházhoz, és gyalog is meg tudták közelíteni. Mint mondta, nagyon boldogok, és örül, hogy láthatta az énekesnőt a színpadon.

Pink a nyitóbulin a lányával énekelt a színpadon / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images
Pink a nyitóbulin a lányával énekelt a színpadon / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images

Nem a kisbaba volt az egyetlen gyermek a show-n, ugyanis Pink saját gyerekeit is viszi a turnéra, ahol munkát is kapnak, amit pénzzel jutalmaz az énekesnő. Egy júniusi koncerten Pink még a lányával is együtt énekelt, amikor is a 12 éves lány megragadta a mikrofont, és előadták a Cover Me in Sunshine című dalt. A kislány, Willow uralta a színpadot erre a jó pár percre, és Pink láthatóan nagyon büszke volt a lányára.

Forrás: Entertainment Tonight.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/pink-koncertjen-indult-meg-a-szules/