Barion Pixel Pink kedvenc étele és egy orvosi beavatkozás miatt felszedett 16 kilót – Coloré

Pink kedvenc étele és egy orvosi beavatkozás miatt felszedett 16 kilót

2023. 02. 19.

A 43 éves énekesnő, Pink egy interjúban beszélt arról, hogy a COVID-19 világjárvány alatt elhízott, amiért a kovászos kenyeret és egy titokzatos műtétet tesz felelőssé.

A mindig energikus és izmosan nőies Pink bizony 2020-ban megszenvedett a súlyával, felszaladt rá 16 kilogramm, aminek egyik oka a túl sok szénhidrát volt, egészen pontosan a kovászos kenyéré, amit imád, és amit akár maga is megsüt otthon gyermekeinek és férjének. Ahogy a szupersztár fogalmaz, a koronavírus okozta leállási szünet ugyan jól jött a hangjának, de a testének már annál kevésbé. Az ilyen szünetek alkalmával ő is hajlamos elkényelmesedni.

Pink
Forrás: Northfoto

Az étkezés azonban nem az egyetlen oka volt a hirtelen súlygyarapodásnak. Pink mozgásszervrendszerében több gond is kialakult, így csípőműtétre és nyaki porckorong műtétre is szüksége volt, amik miatt abszolút fel kellett hagynia a mozgással egy jó időre – a gyógytornát kivéve.

Saját egészségügyi problémái mellett a Just Like a Pill előadójának végig kellett asszisztálnia férje, Carey Hart néhány küzdelmét is. A profi motoros az Instagramon árulta el, hogy fertőzéstől szenvedett közvetlenül a karácsonyi ünnepek előtt. Emiatt másfél hónapig antibiotikum kúrán volt és még egy katétert is bevezettek a mellkasába.

Pink
Forrás: Northfoto

A nehézségeknek azonban vége, Pink azóta visszanyerte versenysúlyát és alakját is, sőt, készen áll, hogy ismét turnézzon. Tavasszal már népszerűsíti is új, Trustfall című albumát.

Most én vagyok a bionikus nő. Lefogytam azt a 16 kilót, és erősebb vagyok, mint valaha életemben! Készen állok az indulásra, és készen állok arra, hogy eltűnjek végre a négy fal közül. Túl sokáig voltam itthon.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/pink-felszedett-16-kilot/