Barion Pixel Kiderült, nem Pamela Anderson szexvideója volt az egyetlen, aminek milliós vagyonát köszönheti az egykori pornós Milton Ingley, akit utolért a karma – Coloré

Kiderült, nem Pamela Anderson szexvideója volt az egyetlen, aminek milliós vagyonát köszönheti az egykori pornós Milton Ingley, akit utolért a karma

2023. 02. 13.

A producer és felnőttfilmes ugyan elhunyt 2006-ban, de lánya most elmesélte, milyen fényűző életet élt apja a kicsalt milliókból, és, hogy annak idején a maffiától is kölcsönkért a Pamela Anderson és Tommy Lee híres szalagjának terjesztéséhez.

Michael Morrison avagy Milton Ingley volt az a pornószínész, aki később ügyesen csinált üzletet Tommy Lee és Pamela Anderson házivideójából. Ezt a történetet be is mutatta a HULU, Lily James és Sebastian Stan főszereplésével, de Pamela Anderson egyáltalán nem volt elégedett a sztori feldolgozásával, míg Lee maga is segédkezett a széria elkészítésében.

Pamela Anderson és Tommy Lee (sorozat)
Forrás: Northfoto

Most Milton Ingley lánya, Helen adott interjút, és elmesélte, mire készült apja és a másik felnőttfilmes, Rand Gauthier, amikor meglovasították a szexvideót. Helen szerint Gauthier terve az volt, hogy váltságdíj fejében megtartja a kazettát, amíg Lee ki nem fizeti az otthoni javításokat, amit a házán végeztek, de Ingley jóval több üzleti lehetőséget látott a helyzetben.

Pam And Tommy sorozat
Forrás: Northfoto

Miközben a kazettát világszerte sokszorosították és piacra dobták, Helen apja Amszterdamban lakott, távol az amerikai rendfenntartó szervektől, és éjszakánként 500 dollárt költött pezsgőre, valamint több százat szállodai szobákra, szivarra, prostituáltakra, kokainra. Sőt, Milton Ingley pénzt kölcsönzött a maffiától is, hogy finanszírozza a szexszalag terjesztését, amin Pamela Anderson és Tommy Lee volt látható nászútjuk során. Európából ügyesen irányíthatta a bizniszt, és érintetlen maradt.

A lányát pedig megkérte, hogy segítsen az eredeti szalagot felvagdosni és megsemmisíteni, majd az autópályán szórták szét. Így kvázi nem lehetett bizonyítani a lopást. Miután Seth Warshavsky internetes vállalkozó a videó online streamelésére tett erőfeszítések élére állt és megváltoztatta a terjesztési piacot, Ingley vállalkozása befuccsolt, aminek következtében visszaköltözött az arizonai Mesába, ahol 2006-ban cukorbetegség szövődményeiben meghalt.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

Lánya szerint, aki stewardessként dolgozott, Milton sok végén égette azt a bizonyos gyertyát, és amikor kiderült, hogy beteg, még inkább nem érdekelte, és rengeteg pénzt herdált el hedonizmusára. A karma utolérte, megvakult és elég fájdalmas halált halt.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/pamela-anderson-milton-ingley/