Az 55 éves Pamela Anderson két sármos fiát vitte dokumentumfilmje premierjére

2023. 01. 31.

Pamela Anderson igazán szerencsés édesanya, ugyanis mindkét gyermeke elkísérte az új Netflixes dokumentumfilmjének premierjére.

Az 55 éves Pamela Anderson kísérői fiai, Brandon Thomas Lee és Dylan Jagger Lee voltak, akik szemmel láthatóan nagyon büszkék világhírű édesanyjukra. A premier, amelyre Pamela egy személyiségéhez illő tüzes piros estélyit választott, a Tudum Színházban került megrendezésre, mégpedig Los Angelesben.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

A 26 éves Brandonhoz barátnője, Lily Easton, a 25 éves Dylanhez pedig Paula Bruss csatlakozott, ezzel is jelezve, mennyire fontos számukra Pamela dokumentumfilmjének premierje, hogy választottjaikat is magukkal vitték. Brandon, aki maga is a filmek világát szemelte ki karrierútnak tiszta apja, míg öccse, Dylan – aki egyébként egyre több nagy márka arca – viszont inkább Pamela Andersonra hasonlít. A két fiú mindig is nagyon óvta szeretett édesanyját, aki a róla készült filmben is említést tesz gyermekeiről, akikkel nagyon szoros és kiegyensúlyozott anya-fia kapcsolatot ápol most is, hogy már mindketten kirepültek a családi fészekből.

Az alkotást egyébként a mai naptól lehet megnézni a Netflix kínálatában, amelyben nemcsak a már híressé vált szexvideóról és az erről szóló Pam and Tommy szériáról beszél kendőzetlen őszinteséggel, hanem a férfiakhoz fűződő viszonyáról és a karrierjében megélt jó és rossz időszakokról is.

Pamela Anderson a Baywatch című sorozattal szerzett világhírnevet, amelyben 1989-től egészen 2001-ig szerepelt. De láthattuk a Horrorra akadva 3., illetve a Jó zsaru, rossz zsaru című filmekben.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto