Barion Pixel Nem kétséges: a 39 éves Olivia Wilde továbblépett Harry Styles-on, ezzel a férfival randevúzik – Coloré

Nem kétséges: a 39 éves Olivia Wilde továbblépett Harry Styles-on, ezzel a férfival randevúzik

2023. 12. 21.

A színésznő-rendező, Olivia Wilde két évvel ezelőtt még együtt dolgozott akkori szerelmével, Harry Styles-szal a Nincs baj, drágám! című különleges drámán, majd fél évre rá már azt rebesgették, hogy nem áll jól annyira a kettejük szénája.

A pár nem nyilatkozott, mi is a helyzet velük, de mostanra bebizonyosodott, vége, és Olivia Wilde más férfi oldalán keresi a boldogságot. Wilde és a One Direction egykori tagja, két év együttlét után szakítottak, előtte a színésznő hosszú ideig Jason Sudeikisszel járt.

Olivia Wilde és exe
Forrás: Northfoto

A 39 éves sztárt a napokban kiszúrták Los Angelesben egy randevún a 44 éves Bryn Mooser filmproducerrel. A kettejük kapcsolata nem annyira új keletű, régebb óta ismerik egymást és barátokként hivatkoztak korábban is egymásra. A kémia megvan köztük, a szemtanúk szerint vidáman töltötték az estét.

Kettejük viszonya 15 éves múltra tekint vissza, Olivia Wilde korábban társ-executive producerként dolgozott a 2013-as The Rider And The Storm című dokumentumfilmben, amelyet Bryn rendezett.

Mindketten lezseren, sötét, meleg ruhákba öltöztek a közös estére, és habár az utcán sétálgatva hideg volt, valami úgy tűnt, melegíti a szívüket. A népszerű Apple Pant nevű helyen vacsoráztak, ami nevezetes hamburgereiről és pitéiről, hagyományos menüje és dekorációja pedig a neves Johnny Rockets étteremlánc megalkotóit is inspirálta.

Egyelőre nem világos, hogy a két filmes szakember csak a barátság és esetleg egy közös projekt miatt találkozott és töltötte hangulatosan az estét, vagy esetleg valami több is van már köztük.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto