Barion Pixel Olivia Wilde újra a rendezői székben: döbbenetes, milyen lesz az új filmje – Coloré

Olivia Wilde újra a rendezői székben: döbbenetes, milyen lesz az új filmje

2023. 12. 16.

Olivia Wilde-ot a Dr. House sorozat tette híressé, legnevezetesebb rendezői munkája pedig a Nincs baj, drágám.

Olivia Wilde mostanság szívesebben rendez, mint színészkedik, vagy méginkább egyszerre teszi mindkettőt, ahogy az a bizarr témájú Nincs baj, drágám-ban is volt, amiben Harry Styles, Chris Pine és Florence Pugh voltak a partnerei. Olivia az elvont, sci-fibe hajló, feszült drámájával elérte, hogy rendezőként is elismerjék. Most pedig bejelentette újabb projektjét, ami ráadásul egy karácsonyi film lesz.

A 39 éves híresség új filmje Naughty (Pajkos) címen fut és természetesen nem egy szokványos ünnepi sztori, sokkal inkább egy vad, szatírába hajló vígjáték lesz. Olivia Wilde producerként is jegyzi majd a filmet, Margot Robbie-val közös cégükön, a LuckyChap által. Nekik köszönhetjük az év legnagyobb mozis sikerét, a Barbie-t is.

Olivia Wilde-ot a Dr. House című sorozat Tizenhármasaként ismerte meg a közönség / Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images
Olivia Wilde-ot a Dr. House című sorozat Tizenhármasaként ismerte meg a közönség / Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Az egyelőre elérhető rövid szinopszis úgy írja le a film cselekményét, mint a Koszorúslányok esete lenne az Északi-sarkon. A főszereplő Mallory, akinek egyetlen reménye, hogy megszerezze fia felügyeleti jogát az őt besározó exétől, ha megtalálja a Mikulást, és ráveszi, hogy tanúskodjon a válási tárgyalásán.

A forgatókönyvet az a Jimmy Warden készíti, akinek a Kokainmedvét és A bébiszitter – A kárhozottak királynője filmeket is köszönhetjük, szóval biztosan bizarr lesz a végeredmény. A mozit az Universal Pictures hozza tető alá a profi stábbal.

Oliviát szerepelni utoljára a Babylon című filmben láthattuk, Brad Pitt, Diego Calva, Phoebe Tonkin, Samara Weaving és Margot Robbie mellett.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto